Dureri de cap zilnice
Buna ziua!
Ma confrunt si eu de vreo 6-7 luni cu dureri de cap zilnice. Incep imediat cum ma trezesc si nu inceteaza decat atunci cand adorm noaptea. Sunt insotite de ameteli si stari de voma si mai nou cu sangerari nazale dimineata. Am o problema cu mirosurile, ma deranjeaza mirosurile puternice precum fumul de tigara, parfumurile, florile cu miros puternic precum crinul si mirosul anumitor mancaruri. Durerea se manifesta la nivelul tamplelor, dar si la nivelul ochilor, urechilor sau creierului mic si nu trece cu nicio pastila si ma simt foarte obosita. Am fost si am facut control neurologic, CT si nu s-a gasit nimic. Am fost si mi-am facut control oftalmologic, mi-am facut ochelari, durerile nu au disparut. Mi s-a recomandat sa fac un RMN doar ca nu am avut banii necesari la momentul respectiv. Nu stiu de unde sa incep investigatiile.
Daca mi-ati putea da niste sfaturi v-as fi recunoscatoare.
Multumesc !
Ma confrunt si eu de vreo 6-7 luni cu dureri de cap zilnice. Incep imediat cum ma trezesc si nu inceteaza decat atunci cand adorm noaptea. Sunt insotite de ameteli si stari de voma si mai nou cu sangerari nazale dimineata. Am o problema cu mirosurile, ma deranjeaza mirosurile puternice precum fumul de tigara, parfumurile, florile cu miros puternic precum crinul si mirosul anumitor mancaruri. Durerea se manifesta la nivelul tamplelor, dar si la nivelul ochilor, urechilor sau creierului mic si nu trece cu nicio pastila si ma simt foarte obosita. Am fost si am facut control neurologic, CT si nu s-a gasit nimic. Am fost si mi-am facut control oftalmologic, mi-am facut ochelari, durerile nu au disparut. Mi s-a recomandat sa fac un RMN doar ca nu am avut banii necesari la momentul respectiv. Nu stiu de unde sa incep investigatiile.
Daca mi-ati putea da niste sfaturi v-as fi recunoscatoare.
Multumesc !
1 comentarii
Eu as merge mai întâi la un medic de familie sau cardiolog pentru a determina dacă sufăr de hipertensiune sau hipotensiune. Cauzele durerilor de cap sunt nenumărate de la deshidratare până la tumori. Daca totul e bine la inima mergeți apoi pentru restul verificărilor printre care să existe analize de sânge, pulsometrie, nivelul de fier in sânge și verificări pulmonare. Sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 3dureri de cap dimineata
- 3dureri de cap in timpul menstruatiei
- 3ce se intampla?
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 6Cum scap de tuse?
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 0dureri de cap, anticonceptionalele
- 0migrene de 3 ani
- 6Am 19 ani si niste dureri de cap groaznice mai ales dimineata la frunte
- 12pt d-nul Flueraru
- 5probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
- 12dureri de cap, ameteli
- 2Dureri nestapanite de cap
- 3dureri de cap dupa baie
- 6Tensiune mica, dependenta de cafea, dureri de cap...
- 0durere puternica de cap
- 2Amorteli ale limbii si dureri severe de cap.
- 1Durere ascutita la ceafa
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: