dureri de cap
buna ziua.am o problema cu sotul meu, in varsta de 25 de ani, cu care ma confrunt de aprox.4sapt.are dureri insuportabile pe partea stanga a capului incluzand ureechea si maxilarul.initial durerile apareau dimineata cand se trezea;apoi s-au prelungit pe intreaga zi.am crezut ca este o raceala dar medicamentele nu au dat roade.apoi am banuit ca e vorba de vreo infectie si am facut 5 zile tratament cu ampicilina, durerile mai scazand doar putin.problema este ca nu suntem in tara si un consultul la medic este pûtin mai greu.si nici nu stim la ce fel de doctor sa apelam.da-ti-mi un sfat va rog din suflet, o parere sau chiar un tratament macar pt ameliorarea durerii pana cand vom putea veni in tara unde vom face un consult amanuntit; va multumesc.
2 comentarii
trebue sa mergeti la un stomatolog...dupa cum stiu indiferent de tara..stomatologia este cu plata si nu necesita asigurare !
pasul 2 ar fi un consult la ORL..si o radiografie de SAF( sinusurile fetii). pentru a exclude o sinuzita!
pasul 2 ar fi un consult la ORL..si o radiografie de SAF( sinusurile fetii). pentru a exclude o sinuzita!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere de cap
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 7dureri cervicale si de cap
- 6Cum scap de tuse?
- 3dureri de cap si sensibilitate la frig
- 1ameteli si dureri de cap
- 4Arderi in crestetul capului si ameteli
- 0durere de cap cu ameteli
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 9am atac de panica?
- 1durere de cap, ameteli, tremuraturi ale mainilor senzatie de greata
- 14de mai bine de 15 ani sufar de migrene!
- 1Dureri constante de cap
- 5Dureri permanente de cap
- 1Dureri de cap si spate
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 3Camp vizual injumatatit pentru cca 30 min si dureri de cap
- 1Durere cap
- 0Am nevoie de o incurajare, de un sfat, va rog frumos..
- 3Durere cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: