Durere îngrozitoare de cap
Hei!
Am mai scris și ieri cam aceeași problema.. m-am trezit ieri din senin cu privirea la un ochi încețoșată și senzație de dunga colorata pe mijlocul ochiului. In 20-30 de min mi-a trecut dar am rămas cu durere îngrozitoare de cap. Am luat antinevralgic, m-am gândit ca m-a prins curentul dar nu a avut niciun efect..Am și stări de voma din când in când, ma simt amețită, și ard doar in zona frunții..Am citit pe net și îmi este frica de atacul cerebral.. nu știu de la ce ar putea fi, și nu pot ajunge momentan la medic.. ma panichez F repede și as vrea o parere
Am mai scris și ieri cam aceeași problema.. m-am trezit ieri din senin cu privirea la un ochi încețoșată și senzație de dunga colorata pe mijlocul ochiului. In 20-30 de min mi-a trecut dar am rămas cu durere îngrozitoare de cap. Am luat antinevralgic, m-am gândit ca m-a prins curentul dar nu a avut niciun efect..Am și stări de voma din când in când, ma simt amețită, și ard doar in zona frunții..Am citit pe net și îmi este frica de atacul cerebral.. nu știu de la ce ar putea fi, și nu pot ajunge momentan la medic.. ma panichez F repede și as vrea o parere
1 comentarii
Durerea de cap poate avea mai multe cauze, unele chiar periculoase si urgente.
De aceea cel mai bun lucru este sa va rezolvati problemele si sa mergeti la un consult neurologic.
E nevoie de investigatii. Nu putem face medicina pe ghicite.
dr Petre Muresan
De aceea cel mai bun lucru este sa va rezolvati problemele si sa mergeti la un consult neurologic.
E nevoie de investigatii. Nu putem face medicina pe ghicite.
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Durere de cap si febra!
- 9Durere puternica de cap in timpul mersului cu avionul
- 6Cum scap de tuse?
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 2durere persistenta in partea dreapta a capului
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 0dureri de cap pe partea stanga si ochiul stang
- 1Dureri gat, gingie, ochi si cap
- 4anxietate si dureri de cap
- 5anxietate si dureri de cap
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 5Dureri de cap, greturi, palpitatii de cateva zile
- 1Dureri de cap si spate
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 4Durere de cap neobisnuita!
- 3Durere de cap 5 zile
- 0Dureri fulgeratoare in partea dreapta a capului in spate spre crestet, de 2.3 zile
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: