Durere îngrozitoare de cap

Hei!
Am mai scris și ieri cam aceeași problema.. m-am trezit ieri din senin cu privirea la un ochi încețoșată și senzație de dunga colorata pe mijlocul ochiului. In 20-30 de min mi-a trecut dar am rămas cu durere îngrozitoare de cap. Am luat antinevralgic, m-am gândit ca m-a prins curentul dar nu a avut niciun efect..Am și stări de voma din când in când, ma simt amețită, și ard doar in zona frunții..Am citit pe net și îmi este frica de atacul cerebral.. nu știu de la ce ar putea fi, și nu pot ajunge momentan la medic.. ma panichez F repede și as vrea o parere
Am mai scris și ieri cam aceeași problema.. m-am trezit ieri din senin cu privirea la un ochi încețoșată și senzație de dunga colorata pe mijlocul ochiului. In 20-30 de min mi-a trecut dar am rămas cu durere îngrozitoare de cap. Am luat antinevralgic, m-am gândit ca m-a prins curentul dar nu a avut niciun efect..Am și stări de voma din când in când, ma simt amețită, și ard doar in zona frunții..Am citit pe net și îmi este frica de atacul cerebral.. nu știu de la ce ar putea fi, și nu pot ajunge momentan la medic.. ma panichez F repede și as vrea o parere
1 comentarii

Durerea de cap poate avea mai multe cauze, unele chiar periculoase si urgente.
De aceea cel mai bun lucru este sa va rezolvati problemele si sa mergeti la un consult neurologic.
E nevoie de investigatii. Nu putem face medicina pe ghicite.
dr Petre Muresan
De aceea cel mai bun lucru este sa va rezolvati problemele si sa mergeti la un consult neurologic.
E nevoie de investigatii. Nu putem face medicina pe ghicite.
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de voma si dureri de cap..ajutor
- 11ameteli, dureri de cap, neliniste
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 3dureri de cap si stare de slabiciune
- 13greturi, balonari
- 5simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
- 5cam de vreun an am dureri de cap
- 4ameteli si dureri de cap
- 1durere de cap
- 3Multe probleme (ORL, Neuro)
- 1Dureri de cap dupa ejaculare
- 0are niste dureri ingrozitoare pe partea dreapta a capului...
- 0dureri de cap, ameteala
- 6De doua zile am dureri de cap foarte mari, parca cineva mi-ar infinge un cutit
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 1durere de cap, ameteli, tremuraturi ale mainilor senzatie de greata
- 14Am simptome de sinuzita de mai bine de jumatate de an
- 0tratament ebixa-dureru de cap
- 4Dureri de cap insuportabile si dese
- 3durere de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: