pansinuzita
![catabv](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna seara
am facut si eu un CT trimis de un medic ORL pentru ca acuzam dureri de cap.ca si diagnostic mi-a scris pe foia de la CT, Pansinuzita, pe ea mai scrie
- acumulare parafluida inchistata, in jumatatea inferioara a sinusurilor maxilare bilateral, cu ingrosarea circumferentiala a mucoasei
-minima acumulare parafluida la nivelul sinusului frontal stang, sinus sfenoidal, celule etmoidale
-deviatie de sept
-ingrosarea mucoasei cornetelor nazale stangi.
Mi sa dat sa iau AVELOX 5 pastile acum 4 saptamani, dar tot am dureri de cap si simt asa ca o tensiune in tot capu, mai ales in partea fruntii si a tamplelor, imi da si stari de ameteala cateodata.sa fie de la sinuzita starile astea sau sa fac alte investigatii ?
am facut si eu un CT trimis de un medic ORL pentru ca acuzam dureri de cap.ca si diagnostic mi-a scris pe foia de la CT, Pansinuzita, pe ea mai scrie
- acumulare parafluida inchistata, in jumatatea inferioara a sinusurilor maxilare bilateral, cu ingrosarea circumferentiala a mucoasei
-minima acumulare parafluida la nivelul sinusului frontal stang, sinus sfenoidal, celule etmoidale
-deviatie de sept
-ingrosarea mucoasei cornetelor nazale stangi.
Mi sa dat sa iau AVELOX 5 pastile acum 4 saptamani, dar tot am dureri de cap si simt asa ca o tensiune in tot capu, mai ales in partea fruntii si a tamplelor, imi da si stari de ameteala cateodata.sa fie de la sinuzita starile astea sau sa fac alte investigatii ?
2 comentarii
![Dr. Flueraru Valeriu](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
daca ce scrie medicul la radiologie este corect.. inseamna ca ai o sinuzita destul de pronuntata si e nevoie de internare in clinica ORL si de tratament serios a sinuzitei
deasemenea e nevoie de un consult la stomatolog.. de a vedea daca nu infectia de la radacina dintilor de sus a dus la aceasta sinuzita
deasemenea e nevoie de un consult la stomatolog.. de a vedea daca nu infectia de la radacina dintilor de sus a dus la aceasta sinuzita
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8capul a inceput sa ma doara local in partea dreapta acum 3 luni
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 3durere de cap partea stinga, de sub ochi, transpiratie mare
- 5simt durere in partea dreapta a capului, cand ma uit in zare am impresia ca vad niste pete
- 4amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 3dureri de cap
- 5dureri de cap si gat
- 1pocnesc timpanele...dureri de cap
- 3durere puternica de cap
- 6Durerea de cap
- 0Durere de cap, maxilar amortit, stari de somnolenta
- 2durere persistenta in partea dreapta a capului
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 4dureri de cap groaznice zilnice, cam dupa ora 16.00-17.00
- 1Ce se afla în (mijlocul capului şi spatele nasului) şi care poate da dureri de cap.
- 2Amorteli ale limbii si dureri severe de cap.
- 1Durere de cap
- 2Gripa sau ceva mai grav?
- 0Cefalee de tensiune?
- 1Durere îngrozitoare de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: