Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
Buna ziua! De 2 luni ma confrunt cu dureri abdominale atat in partea dreapta cat si in partea stanga, insa de cateva zile manifest arsuri stomacale, stare de greata, durere abdominala, stare permanenta de oboseala, constipatie, durere de cap si de spate... Mentionez ca mi am facut analize, ecografie si am fost la medicul internist, insa nu mi s a gasit nici un diagnostic, mi s a spus ca nu am nici o problema, insa eu ma simt rau... Va rog frumos, dati-mi un sfat pt ca eu nu stiu incotro sa ma mai indrept... Multumesc!
6 comentarii
Ai facut analiza de depistare Helicobacter Pylori?
Trebuie sa mergi cu analizele la gastroenterolog, nu la internist.
Trebuie sa mergi cu analizele la gastroenterolog, nu la internist.
prea seamana cu infectie parazitara...eu as face un tratament de deparazitare, cred ca ti-ar trece toate neplacerile. -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Durerile abdominale sunt acute, cronice, colicative, cauze posibile, spontane, legate de actul alimentar, etc. Durerea abdominala afirmata de Dvs. este cronica si apare in hipocondrul drept, epigastric si hipocondrul stang. Durerile abdominale cronice sunt multiple cauze din urmatoarele afectiuni: - abdominale si paraabdominale, -conditii patologice abdominale, - conditii psihice.
Examenul clinic al abdomenului Dvs. joaca rol foarte mare pentru investigatii si tratament. -*
(*modificat de admin)
Examenul clinic al abdomenului Dvs. joaca rol foarte mare pentru investigatii si tratament. -*
(*modificat de admin)
cred ca o coprocultura este prea superficiala, un control la un aparat de biorezonanta SCIO indica felul, locul si alte detalii legat de paraziti si micoze.
Adevarul este ca se afla printre cele mai moderne si neinvazive investigatii din lume.Doar cei in masura nu sunt toti competenti in folosirea acestuia.
Se fac cursuri la facultatea de medicina din Timisoara.
Pe cei interesati pot sa-i ajut cu informatii
Adevarul este ca se afla printre cele mai moderne si neinvazive investigatii din lume.Doar cei in masura nu sunt toti competenti in folosirea acestuia.
Se fac cursuri la facultatea de medicina din Timisoara.
Pe cei interesati pot sa-i ajut cu informatii
Buna ziua! sunt de profesie asistent medical generalist cu o vechime in ac domeniu, doresc sa fac cursuri in investigatii cu aparat de biorezonanta. se pot face si la distanta? va rog un nr de tel! va multumesc!
Buna dimineata va rog sfat de 3 zile nu prea am scaun desi mănînc si acum ma taie un jug la stomac adica ma roade ceva la stomac, ce sa fie oare si ce sa fac sami treacă multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere in zona ficatului, are greturi si simte un gust amar in gura
- 8dureri groaznice de cap de aprox 15 ani
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 3mă simt balonat mereu, scaunul iese foarte greu şi puţin sub forme de bile
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 1greata si lipsa poftei de mancare
- 1Dureri de cap dupa ejaculare
- 3Dureri de cap.
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 1dureri de cap cu ameteli
- 0Durere abdominala jos (sub buric) care se duce si in spate in partea dreapta
- 1durere abdominala
- 0Durere de cap in partea stanga
- 1durere de cap si corp infierbantat
- 4Probleme digestive
- 9Colon iritabil?
- 3Durere cap
- 1Ajutatima va rog - analize sange
- 3Spre ce fel de medic ma puteti ghida pt aceste simptome?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Constipatia Arsura de la stomac Durerea abdominala Oboseala Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Greața și vărsăturile severe în sarcină - Hiperemezis gravidarium
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Oboseala cronica (sindromul burn-out)
- Sindromul premenstrual
- Constipatia
- Varsaturile (emeza, voma)
- Cefaleea la copil
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Cefaleea - durerea de cap
- Arsuri la stomac - tratamentul actual și eficient
- Arsura la stomac
- Durere abdominală
- Oboseala
- Constipatie
- Greața
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Regim pentru constipatie
- Constipatia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: