Durere abdominala spontana cu balonare
Mama mea sufera de ceva ani de dureri abdominale spontane, adesea dupa cateva ore de la ultima masa. Nu am observat vreo corelatie dintre un tip de aliment si durere, iar intoleranta la gluten este exclusa (in unele zile mananca paine si nu are dureri). Durerea este insotita si de balonare, si nu dispare cu timpul, ci trebuie sa bea apa minerala si sa se forteze sa vomite. Ea spune ca atunci cand vomita, ea elimina cantitati mari de gaz (probabil de la apa minerala)
Despre alimentatie, ea nu mananca foarte mult (2-3 mese pe zi mici) dar totusi creste in greutate. De asemenea, bea zilnic un amestec de ceaiuri care o ajuta cu tranzitul intestinal. (cele mai frecvente plante sunt papadia, coditele de cirese si stevia)
Ea este o femeie de 58 de ani, fumatoare, si are un stil de viata usor stresant spre stresant.
Care credeti ca ar putea fi cauza? Aveti sugestii pentru ceva investigatii sau tratamente posibile?
Multumesc!
Despre alimentatie, ea nu mananca foarte mult (2-3 mese pe zi mici) dar totusi creste in greutate. De asemenea, bea zilnic un amestec de ceaiuri care o ajuta cu tranzitul intestinal. (cele mai frecvente plante sunt papadia, coditele de cirese si stevia)
Ea este o femeie de 58 de ani, fumatoare, si are un stil de viata usor stresant spre stresant.
Care credeti ca ar putea fi cauza? Aveti sugestii pentru ceva investigatii sau tratamente posibile?
Multumesc!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme digestive: durere de stomac si balonari
- 4balonare dupa fiecare masa
- 17cum scap de constipare?Urgent!!
- 13greturi, balonari
- 2Balonare
- 2colita + constipatie severa
- 24De la varsta de 7 ani ma confrunt cu o gastrita
- 8Colon iritabil?
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 2Balonare aproape zinlica
- 2Ma simt balonata mereu
- 0flatulenta
- 0Balonare excesivă! Scaun deschis la culoare.
- 3Zgomote intestinale dupa masa + balonare excesiva
- 6Durere abdominală, tot îmi vine sa vomit
- 2Lichid in stomac
- 2Probleme Digestive
- 0Fluctuatii in intestin, balonari rapide la mirosuri
Mai multe informații despre: Balonarea durerile abdominale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: