balonare, stare voma si lesin

Am si eu o problema de vreo saptamana.Mi s-a umflat burta si e foarte tare, parca as fi insarcinata.Am avut 3 zile stari de voma si lesin, vedeam ca prin ceata.Am dureri abdominalesi desi nu trebuie sa-mi vina ciclul am o scurgere rosie-maronie foarte putina.Azi am facut un ecograf pelvian la care mi s-a spus ca ovarele si uterul sunt ok.Ce as putea avea?La un ecograf abdominal mi s-ar putea descoperi?Ce parere aveti ca sunt foarte ingrijorata si nu stiu ce sa mai fac.Burta este tot timpul asa nu scade deloc desi am tinut regim in ultimul timp.Nu sunt constipata/
Ce analize m-ar ajuta?
Este a doua oara anul aceasta cand mi se umfla burta asa, prima oara a trecut de la sine insa acum am si dureri.Starile de voma si lesin au trecut de vreo 2 izle dar durerea de burta persista la fel ca si balonarea.
Multumesc frumos.
Ce analize m-ar ajuta?
Este a doua oara anul aceasta cand mi se umfla burta asa, prima oara a trecut de la sine insa acum am si dureri.Starile de voma si lesin au trecut de vreo 2 izle dar durerea de burta persista la fel ca si balonarea.
Multumesc frumos.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3balonari, senzatii de voma, ameteli, somnolenta excesiva
- 3mancare gatita... voma, greata + crampe
- 14mi.e rau.raspuns urgent va rog
- 349In general sunt o persoana echilibrata, dar ma dau peste cap aceste stari mai mult cele somatice
- 8dureri de spate, stari de voma, lipsa magneziu
- 9imi vine mancarea inapoi dupa orice masa va rog sa ma ajutat
- 0stari de lesin in sarcina
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 0Stari de voma, ameteala
- 5lesin de la tigari?
- 10Simptome ciudate, va rog sa ma ajutati.
- 1balonare de cateva zile
- 1Hepatita B - stare de greata, balonare.
- 2Inceput de gastrita
- 1Probleme intestinale?
- 1Ameteala puternica - lesin
- 0Ajutați-mă! În urmă cu 2 zile am leșinat la serviciu
- 3Borborisme
- 1Endometrioză?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: