balonare, stare voma si lesin
Am si eu o problema de vreo saptamana.Mi s-a umflat burta si e foarte tare, parca as fi insarcinata.Am avut 3 zile stari de voma si lesin, vedeam ca prin ceata.Am dureri abdominalesi desi nu trebuie sa-mi vina ciclul am o scurgere rosie-maronie foarte putina.Azi am facut un ecograf pelvian la care mi s-a spus ca ovarele si uterul sunt ok.Ce as putea avea?La un ecograf abdominal mi s-ar putea descoperi?Ce parere aveti ca sunt foarte ingrijorata si nu stiu ce sa mai fac.Burta este tot timpul asa nu scade deloc desi am tinut regim in ultimul timp.Nu sunt constipata/
Ce analize m-ar ajuta?
Este a doua oara anul aceasta cand mi se umfla burta asa, prima oara a trecut de la sine insa acum am si dureri.Starile de voma si lesin au trecut de vreo 2 izle dar durerea de burta persista la fel ca si balonarea.
Multumesc frumos.
Ce analize m-ar ajuta?
Este a doua oara anul aceasta cand mi se umfla burta asa, prima oara a trecut de la sine insa acum am si dureri.Starile de voma si lesin au trecut de vreo 2 izle dar durerea de burta persista la fel ca si balonarea.
Multumesc frumos.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere de cap de mai bine de 6 ani
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 5Absorbtia Novynette la indigestie
- 6acum 6 luni am lesinat brusc, mi-au zis ca e epilepsie
- 7Baietelul meu vomita absolut orice i-as da!
- 0stare voma si dureri in zona stomacului
- 6Nu stiu de ce s-a intamplat asa !?
- 4Exista riscul unei boli grave?
- 10boala celiaca!
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 3daca mananc ceva cu grasime, am un gust foarte rau, ma balonez si mi se umfla membrele
- 124tuse seaca persistenta
- 5lesin, dureri de cap si pierderea memoriei
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 4Tratamente constipatie, balonare-activia-metamucil
- 8Dureri in partea inferioara a abdomenului, balonare
- 1Durere in partea stanga jos
- 2Probleme Digestive
- 2Dureri mari de cap.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: