tuse seaca, respiratie grea, balonare
Asa cum scrie si in titlu..am momente cand tusesc sec foarte rau.Tusea este insotita de respiratie grea si balonare ( balonarea nu este chiar mereu ) ! De asemenea seara cand ma culc, cand respir se aude si un suierat...desi nu am nasul infundat
Mi-am facut toate analizele si au iesit perfecte. Mi s-a spus doar ca plamanii mei nu sunt la capacitate normala cu lucreaza ca ai unei femei...
Ce am ? Ce sa iau ? Medicul la care am fost mi-a spus ca sunt sanatos...foarte ciudat
O sa consult alt medic...dar as dori sa aflu si de aici o parere sau mai multe si ce medicamente par sa fie recomandate in situatia mea
Multumesc mult
Mi-am facut toate analizele si au iesit perfecte. Mi s-a spus doar ca plamanii mei nu sunt la capacitate normala cu lucreaza ca ai unei femei...
Ce am ? Ce sa iau ? Medicul la care am fost mi-a spus ca sunt sanatos...foarte ciudat
O sa consult alt medic...dar as dori sa aflu si de aici o parere sau mai multe si ce medicamente par sa fie recomandate in situatia mea
Multumesc mult
1 comentarii
Capacitatea pulmonara. In situatia pe care o descrieti cred ca ar fi necesar sa consultati un medic pneumolog. Acesta va va face investigatiile necesare. Consider ca ar fi necesare si probele ventilatorii. In urma tuturor testelor va va prescrie un tratament corespunzator. Cu stima :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7hernie hiatala la stomac mica-medie cu boala de reflux
- 3Colecist deformat geometric din nastere
- 34Ajutor!ce sa fie? plamanii, bronhiile, astm, tbc?
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 6balonare de vreo 10 zile si o senzatie de jena sub coaste in ambele parti
- 2respiratie greoaie
- 6gastrita si altele...
- 1tuse seaca toata iarna de 4 ani
- 2probleme de respiratie
- 1tuse seaca cu sange
- 3Nodul tiroidian sau altceva?
- 0Problema persistenta
- 1tuse seaca si uscaciune in gat
- 1Respir greu si ma apasa pieptul
- 1Buna seara. am fost foarte stresat si acum nu imi mai gasesc linistea
- 0Senzație apa in nas și arsuri de la stomac