flatulenta

Buna ziua,
Am o problema si sincer nu stiu cum sa o rezolv deoarece nu am timp sa ajung la medic :(.
In urma cu o luna am inceput sa iau analgezice si antibiotice (totul recomandat de stomatolog) insa nu am luat si un pansament gastric. Am inceput sa am niste arsuri de stomac cumplite. La inceput erau tot timpul iar apoi doar dupa ce mancam, indiferent ce mancam. Am scos in perioada respectiva din meniu citricele, ceapa, usturoiul.
Intre timp am scapat de arsuri insa am ramas cu o flatulenta care e zilnica si miroase foarte foarte rau.
Nu am probleme cu tranzitul intestinal insa cred ca am inceput sa ma balonez (zic cred pentru ca asta banuiesc ca inseamna sa te balonezi - nu am avut probleme pana acum).
Ce imi recomandati sa fac?
Am o problema si sincer nu stiu cum sa o rezolv deoarece nu am timp sa ajung la medic :(.
In urma cu o luna am inceput sa iau analgezice si antibiotice (totul recomandat de stomatolog) insa nu am luat si un pansament gastric. Am inceput sa am niste arsuri de stomac cumplite. La inceput erau tot timpul iar apoi doar dupa ce mancam, indiferent ce mancam. Am scos in perioada respectiva din meniu citricele, ceapa, usturoiul.
Intre timp am scapat de arsuri insa am ramas cu o flatulenta care e zilnica si miroase foarte foarte rau.
Nu am probleme cu tranzitul intestinal insa cred ca am inceput sa ma balonez (zic cred pentru ca asta banuiesc ca inseamna sa te balonezi - nu am avut probleme pana acum).
Ce imi recomandati sa fac?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scaun cu sange, balonari, gaze abundente
- 19balonare excesiva si permanenta
- 10Problema la ficat
- 10probleme cu intestinul
- 6colesterol marit, globule rosii, hemoglobina si ematocrito un pic marite + balonare
- 3senzatie de balonare si fermentatie
- 5urina maronie, balonare, constipatie
- 8Stare de disconfort dupa micul dejun
- 4Balonare permanenta-duodenita
- 2fac brusc diaree, insotita de dureri de stomac, greata si balonare
- 2- balonare persistenta, crampe, gust amar
- 0Intoleranță la gluten
- 3Zgomote intestinale dupa masa + balonare excesiva
- 1Durere abdominala spontana cu balonare
- 1Balonare, probleme gastrice
- 2Probleme digestie
- 2Probleme Digestive