Balonare si constipatie dupa tratament pentru anemie prin lipsa de Fier
![Cristina2020](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Sufar de anemie prin carenta de Fier, mi s-a recomandat de medicii de la Spitalul de Urgenta din Bucuresti Tothema, pe care l-am luat timp de 3 luni. Apoi 3 saptamani am facut pauza in tratament, 2 saptamani m-am simtit perfect. Apoi am inceput sa iau din nou Fier dar dupa 2 zile au aparut problemele: balonare fara evacuare, crampe abdominale severe din cand in cand (nu mereu), nici un laxativ nu ajuta (Dulcolax, Sennalax, ceai de crusin), nici tratamentele naturiste (seminte de in, tarate de grau, fibre din cereale, miere, etc), nici medicamentele anti-balonare (Debridat, No Spa).
Ma simt grea, am un bolovan in burta, mai ales seara, cu toate ca nu mananc mai nimic de o saptamana, decat salata, oua fierte.
Nu am greata, varsaturi si am mare pofta de mancare.
Mentionenz ca am probleme de reflux gastro, iau Controloc 40 mg de 2 ani (de la spital mi s-a recomandat sa continui cu el).
Ce puteti sa imi recomandati? Sunt disperata, a trecut deja o sapatamana si nu am avut scaun (decat cu supozitoare cu glicerina, care nu sunt de mare ajutor)
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Sufar de anemie prin carenta de Fier, mi s-a recomandat de medicii de la Spitalul de Urgenta din Bucuresti Tothema, pe care l-am luat timp de 3 luni. Apoi 3 saptamani am facut pauza in tratament, 2 saptamani m-am simtit perfect. Apoi am inceput sa iau din nou Fier dar dupa 2 zile au aparut problemele: balonare fara evacuare, crampe abdominale severe din cand in cand (nu mereu), nici un laxativ nu ajuta (Dulcolax, Sennalax, ceai de crusin), nici tratamentele naturiste (seminte de in, tarate de grau, fibre din cereale, miere, etc), nici medicamentele anti-balonare (Debridat, No Spa).
Ma simt grea, am un bolovan in burta, mai ales seara, cu toate ca nu mananc mai nimic de o saptamana, decat salata, oua fierte.
Nu am greata, varsaturi si am mare pofta de mancare.
Mentionenz ca am probleme de reflux gastro, iau Controloc 40 mg de 2 ani (de la spital mi s-a recomandat sa continui cu el).
Ce puteti sa imi recomandati? Sunt disperata, a trecut deja o sapatamana si nu am avut scaun (decat cu supozitoare cu glicerina, care nu sunt de mare ajutor)
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12constipatie cronica
- 4balonare dupa fiecare masa
- 6de 11 ani am probleme de constipatie
- 11Candidoza sistemica
- 1Balonare, infectie urinara
- 0Balonare excesiva
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 8Dureri in partea inferioara a abdomenului, balonare
- 2sufar de constipatie cronica si de aprox 5 ani beau ceaiuri si iau diverse medicamente zilnic
- 6Tratament constipatie si balonare
- 0flatulenta
- 2Constipație de 6 ani
- 3Cancer esofag
- 1Balonare, constipație, reflux și pierdere in greutate
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
- 3Balonare, crampe abdominale, lipsa poftei de mancare
- 1Arsuri balonare Frecventa
- 1Gaze, dureri abdominale, gastrita, endoscopie făcuta
- 2Bunica mea este constipata de 6 saptamani. Are 78 de ani.
- 1Toate analizele sunt bune, dar totusi continui sa ma simt rau
Mai multe informații despre: Constipatia Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: