Tratamente constipatie, balonare-activia-metamucil
Sufar de o constipatie ce nu cedeaza la nimic, facut multe investigatii, urmat multe tratamente.M-am obisnuit cu ideea ca nu voi scapa de ea.Ceea ce vreau sa va intreb tine mai mult de tratamentul a la long ca din cate se pare de asta am nevoie.
Ce stiti de METAMUCIL?A incercat cineva?Sau ceva asemanator..ce produse ati folosit cu succes pe termen lung?Nu cer solutii naturiste ca miere cu apa, prune, tarate etc sau regimuri alimentare!!!Am un colon atat de lenes incat pot manca o sapt numai ciorba cu must baut cu inghetata si tot nu ies afara Ma intereseaza produse farmaceutice ca curatitoare a colonului si pt cei cu constipatie cronica.
E posibil ca activia sa imi faca rau?Il consum de 2 sapt si de 1 saptamana nici nu ma mai pot misca, Sunt foarte balonata si am avut febra 39 acum dupa paracetamol 38.Am luat si 2 cps de carbocit zilnic si tot nu reusesc sa scap de aer.Cand am ajuns la urgenta mi-au spus ca am extrem de mult aer in intestine si normal m-au trimis la gastroenterologie.Am iesit afara dar tot balonata sunt, arat ca o gravida in luna a 7-a.Cat de bun este?bacteriile alea sunt naturale?ca am citit ca de fapt ele creaza o flora anormala nespecifica corpului uman.
La urgenta imi spun ca nu am voie senna dar imi dau niste pastile pe baza de senna sa le iau zilnic.Imi recomanda ceai de crusin dar asta stiu sigur ca nu este bun, chiar vazusem un reportaj cum ca ar'opari' intestinul.:))
Va multumesc pt atentie si poate gasesc o reteta miraculoasa
Ce stiti de METAMUCIL?A incercat cineva?Sau ceva asemanator..ce produse ati folosit cu succes pe termen lung?Nu cer solutii naturiste ca miere cu apa, prune, tarate etc sau regimuri alimentare!!!Am un colon atat de lenes incat pot manca o sapt numai ciorba cu must baut cu inghetata si tot nu ies afara Ma intereseaza produse farmaceutice ca curatitoare a colonului si pt cei cu constipatie cronica.
E posibil ca activia sa imi faca rau?Il consum de 2 sapt si de 1 saptamana nici nu ma mai pot misca, Sunt foarte balonata si am avut febra 39 acum dupa paracetamol 38.Am luat si 2 cps de carbocit zilnic si tot nu reusesc sa scap de aer.Cand am ajuns la urgenta mi-au spus ca am extrem de mult aer in intestine si normal m-au trimis la gastroenterologie.Am iesit afara dar tot balonata sunt, arat ca o gravida in luna a 7-a.Cat de bun este?bacteriile alea sunt naturale?ca am citit ca de fapt ele creaza o flora anormala nespecifica corpului uman.
La urgenta imi spun ca nu am voie senna dar imi dau niste pastile pe baza de senna sa le iau zilnic.Imi recomanda ceai de crusin dar asta stiu sigur ca nu este bun, chiar vazusem un reportaj cum ca ar'opari' intestinul.:))
Va multumesc pt atentie si poate gasesc o reteta miraculoasa
4 comentarii
Nu ma pricep la alte medicamente, insa cel mai bun laxativ pt cazuri de urgenta este sarea amara - sulfatul de magneziu ! Un plic de sare amara (25-30 de grame) se dizolva in 500 de ml de apa care se bea seara in cateva reprize in timp de 2 ore, apoi peste aproximativ o ora se poate manca putin gris cu lapte ! In acest rastimp se poate bea putina apa pt a mai diminua gustul foarte amar !
Solutia va actiona peste noapte iar in dimineata urmatoare vor fi mai multe scaune, de aceea e bine ca procedura sa se faca in weekend !
Asta este retata miraculoasa ! :)
Solutia va actiona peste noapte iar in dimineata urmatoare vor fi mai multe scaune, de aceea e bine ca procedura sa se faca in weekend !
Asta este retata miraculoasa ! :)
Si nu se intampla nimic rau?Nu imi leneveste colonul sau il pot lua de 2 ori pe saptamana timp de mai multi ani?
Problema asta cu mai multe scaune o stiu prea bine:))Nu stiu ce m-oi face cand o sa am un job zi de zi.mersi si astept raspuns.
Cine ce produse ati mai folosit?
Problema asta cu mai multe scaune o stiu prea bine:))Nu stiu ce m-oi face cand o sa am un job zi de zi.mersi si astept raspuns.
Cine ce produse ati mai folosit?
Aceasta procedura nu se face decat de 2 pe an, dupa cate stiu eu ! Este o curatire completa a colonului, care se face de regula impreuna cu terapia cu ulei pt detoxifierea ficatului !
Doamna Hornetica, știu că probabil nu îmi veți răspunde pentru că au trecut așa multi ani, dar as vrea sa știu cum mai sunteți și dacă ați scăpat de acest chin numit constipație, de care sufăr și eu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5balonare, digestie ingreunata, dureri in partea stanga in special dupa masa
- 10cred ca sotul meu e foarte bolnav
- 17cum scap de constipare?Urgent!!
- 5gastrita? dati-mi o parere!
- 6constipatie, balonare dureri in partea stanga
- 3Balonare
- 3Simptome cancer colon
- 1constipatia cronica
- 5cum sa maninc sanatos si sa ma ingras putin?
- 10constipatie - tratament
- 3constipatie la 1 an si 9 luni
- 4Constipatie cu fecale cu sange.
- 7Balonare, constipatie..Help!
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 0Tract lent constipaţie
- 2Balonare, constipatie, urinari frecvente
- 3Din cauza stresului ma balonez foarte mult.Ce tratament sa iau?
- 3Gaze intestinale cu aritmie
- 4Probleme digestive posibil colon iritabil
Mai multe informații despre: Constipatia Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: