dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
In 2012 am avut o infectie la masea, mi-a scos nervul si mi-a curatat-o si mi-a zis ca trebuie sa o scot afara si n-am mai scos-o si acuma am gaura in ea da nu ma doare. Ce sa fac? Imi mai pun ceai de musetel.
6 comentarii
Nu se poate plomba ? Sunati la medicul care v-a facut lucrarea, spuneti-i ca nu va mai doare si daca poate sa v-o plombeze, sa v-o salveze.
Este gaurita foarte tare si incepe sa se carieze si are un gust neplacut.
Sunati la medicul care v-a facut lucrarea, spuneti-i ca nu va mai doare si daca mai puteti sa o pastrati asa o perioada. El e cel mai competent sa va raspunda.
Infectia nu are cum sa fi trecut, ci a evoluat in lipsa tratamentului; asa ori o scoateti, ori este posibil sa va supere oricand.
Multumesc! Daca nu o scot ce se poate intampla ?
Pai daca i-a scos nervul si a curatat-o, de ce s-o mai scoateti afara? Mergeti inapoi la medic si, daca n-a complicat el insusi lucrurile facand accidente prin canalele radacinilor, poate ca maseaua poate fi inca salvata. S-o curete din nou, sa dezinfecteze radacinile, si sa incerce sa salveze. De plomba nu se pune problema pana cand dintele nu-i curat si infectia radacinii nu arata (pe radiografie) ca se retrage. Nu se poate pune plomba peste radacini care 'miros' ca va puteti umfla in cateva ore dupa ce plecati de la doctor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vindecarea dupa extractie dureaza prea mult!
- 3exista vreun risc daca imi scot 2 masele deodata?
- 6Extractie dentara
- 9Infectie dentara ce impiedica inchiderea canalelor la doi dinti dupa extragerea nervului
- 4dureri dupa extractie
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 1Probleme masea de minte - Extractie? DA sau NU?
- 3La cat timp se poate calatorii cu avionul dupa o extracţie
- 1Extractie masea prin interventie chirurgicala
- 2Durere de masea
- 0complicatii dupa extractie
- 2fosavance, extractie dentara
- 2Extracție dinte
- 1As vrea sa.mi scot singur o masea
- 3Dupa 3 luni de la extractie molar inclus inca am gaura in gingie.
- 2Infectie la dinte
- 1Extractie acum 3 zile, am un pansament mic acolo
- 1Antibiotic după extracție
- 2Aparitie formatiune rosie dupa extractie molar minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara infectia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: