Pata luminoasa camp vizual central
Buna ziua!
De 3 zile am observat ca imi apare o pata luminoasa (asemanatoare cu cele care apar cand privesti un bec) la vederea centrala pe ochiul stang. Acea pata apare si dispare repede, ca un flash, cand privesc diferite obiecte. Mentionez faptul ca am fost operat cu success de cataracta congenitala la ambii ochi in urma cu 7 luni, am facut un control in urma cu o luna unde a fost examinat fundul de ochi, tensiunea intraoculara si toate au iesit in regula. Am observat si o usoara scadere a acuitatii vizuale la ochiul stang. Legat de aceasta problema, am observat si o durere de cap tot pe partea stanga.
Multumesc frumos,
Paul
De 3 zile am observat ca imi apare o pata luminoasa (asemanatoare cu cele care apar cand privesti un bec) la vederea centrala pe ochiul stang. Acea pata apare si dispare repede, ca un flash, cand privesc diferite obiecte. Mentionez faptul ca am fost operat cu success de cataracta congenitala la ambii ochi in urma cu 7 luni, am facut un control in urma cu o luna unde a fost examinat fundul de ochi, tensiunea intraoculara si toate au iesit in regula. Am observat si o usoara scadere a acuitatii vizuale la ochiul stang. Legat de aceasta problema, am observat si o durere de cap tot pe partea stanga.
Multumesc frumos,
Paul
1 comentarii
Sotul meu are ceva asemanator care se numeste migrena cu aura. Cititi pe net despre aceasta boala. Poate regasiti mai multe simptome. El a trebuit sa mearga la oftalmolog si apoi la neurolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete negre in campul vizual - AJUTOR
- 4ma simt rau de o luna
- 5Vedere slaba dupa masturbare
- 4de la o vreme mi se impaienjeneaza ochii
- 2vedere in ceata lentile de contact
- 2ma doare capul si nu vad bine!?
- 0Ochelari noi, vedere neclara!
- 3imagine secventiala
- 0Vad cam intetosat cu ochiul drept
- 3ameteala si vedere incetosata
- 2vad in ceata dupa cateva ore