Batrana de 90 ani cu tulburari vizuale (halucinatii)
![Katyfea](/arata_img.php?img=cont_121655.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
As dori parerea unui medic sau orice alt sfat de la persoane care s-au confruntat cu astfel de simptome. Mama mea are 90 de ani, e lucida, are o memorie foarte buna, tensiunea normala, nu ia medicamente. Problema majora este faptul ca nu mai vede aproape deloc avand cataracta si glaucom neoperabile iar din cauza unei proteze de sold se deplaseaza mai greu. De ceva vreme (la inceput f rar iar acum din ce in ce mai des) spune ca vede persoane, obiecte si incaperi necunoscute, ca intr-un film, fiind insa constienta ca toate acestea nu sunt reale insa aceste manifestari o nelinistesc si o supara tare mult. Faptul ca sta mai mult in pat plus aceste fenomene o fac sa adoarma greu. Va rog din suflet sa nu ocoliti problema noastra si sa-mi scrieti. Cu multumiri.
1 comentarii
![Psiholog Cristian Andrei Nica](/arata_img.php?img=cont_134279.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua, în anumite tipuri de orbire are loc o descărcare cerebrală ce crează senzaţii vizuale spontane. Acestea nu sunt însă organizate ci apar sub formă de flash-uri mai mult sau mai puţin constante. Dacă mama dvs are astfel de senzaţii este posibil să le interpreteze ca fiind lucruri, încăperi sau persoane. Dacă persoanele îi vorbesc sau lucrurile sunt mai complexxe atunci vorbim de halucinaţii pentru care ar ajuta-o probabil medicaţia.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 3Vad un firicel la miscarea ochilor
- 8Miopia. De 4 ani port ochelari cu dioptrii
- 9Schimbare de dioptri si vedere -in ceata- la un ochi
- 4Vedere Incetosata
- 4tot timpul imi joaca imaginea si am ameteli
- 2vedere in ceata lentile de contact
- 0Vederea incetosata - ce poate insemna?
- 2dupa ce i s-a efectuat perfuzie cu glucoza pt. hidratare, are vederea in ceata
- 0Vad cam intetosat cu ochiul drept
- 8Neurooftalmologie - retinopatie diabetica - pierderea brusca a vederii
- 0Fumatul... si vederea in ceata
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 11Halucinatii sau probleme cu ochii ?
- 1Vad conturul obiectelor privite
- 0ceata coltul ochiului
- 0Orbire la un singur ochi cateva minute
- 0Văd niște linii de lumină
Mai multe informații despre: Halucinatiile tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: