diabet, probleme cu tensiunea, inima
buna seara
am sa va povestesc pe scurt si poate ma puteti ajuta cu un sfat. este vorba e tatal meu care are diabet dar nu un stadiu avansat, si tensiunea mare.din cand in cand mai ia pastile pentru tensiune, si diabet insa nu tot timpul. manca foarte sarat, si bea suficient de mult.dupa sarbatori chiar si inainte se simtea cam rau - s-a simtit rau cu glicemia 230, si tensiunea 19 si simtea si palpitatii si durere in zona inimii. a luat cateva pastile din ce ii daduse mai demult doctorul (siofor de 1000, verapamil, preuctal, tertensiv, prestarium, chetotifen, aspirincardio) si relativ a fost mai bine. dimineata s-a trezit cu buzele foarte umflate, si mai apoi si o parte din obraz. a fost la spital si i-au spus ca a facut alergie ceva de genu, si i-au dat 5 zile sa faca niste injectii dexamethasone sodium phosphate. si in momentul de fata se simte rau, ametit, fara putere. As vrea sa il aduc aici la bucuresti sa faca niste analize mai complexe, (mentionez ca nu este din bucuresti) la spitalul militar, insa nu stiu exact unde, la ce sectie sa ma adresez.
daca ma puteti ajuta, mi-ar fi de mare folos.
multumesc
am sa va povestesc pe scurt si poate ma puteti ajuta cu un sfat. este vorba e tatal meu care are diabet dar nu un stadiu avansat, si tensiunea mare.din cand in cand mai ia pastile pentru tensiune, si diabet insa nu tot timpul. manca foarte sarat, si bea suficient de mult.dupa sarbatori chiar si inainte se simtea cam rau - s-a simtit rau cu glicemia 230, si tensiunea 19 si simtea si palpitatii si durere in zona inimii. a luat cateva pastile din ce ii daduse mai demult doctorul (siofor de 1000, verapamil, preuctal, tertensiv, prestarium, chetotifen, aspirincardio) si relativ a fost mai bine. dimineata s-a trezit cu buzele foarte umflate, si mai apoi si o parte din obraz. a fost la spital si i-au spus ca a facut alergie ceva de genu, si i-au dat 5 zile sa faca niste injectii dexamethasone sodium phosphate. si in momentul de fata se simte rau, ametit, fara putere. As vrea sa il aduc aici la bucuresti sa faca niste analize mai complexe, (mentionez ca nu este din bucuresti) la spitalul militar, insa nu stiu exact unde, la ce sectie sa ma adresez.
daca ma puteti ajuta, mi-ar fi de mare folos.
multumesc
1 comentarii
Buna seara
si
An Nou Fericit!
de la inceput POATE, ar trebui sa rezolvati problema cu restrictiile cu mancare (avand dabet) si mai ales alcoolul si medicamentele pt. inima.
acum fiind in tema, sigur stiti ca,
umflarea de-a 2-a zi DUPA toate acele medicamente insirate,
se datoreaza, in principal,
...consumului de alcool si mancarii sarate (mama mea in maxim 1 luna, urmare combinatiei de mancare sarata..adica fara regim + medicatia pt. inima...si..am pierdut-o DEFINITIV...iar, pe atunci, DR. nu ne-a spus, noi NU stiam..si iata ca, i-a fost fatal..)
de aceea,
stiind toate astea
ca o propunere, NU doresc sa o luati nici ca sfat...
1. sa ia tratamentul primit-zilnic...NU doar din cand in cand, cum ziceti;
2. regim...mancare fara sare;
3. regim pt. diabetici;
4. ALCOOLUL..bata-l vina..
DOAR cand va va asculta si reusiti sa-l faceti sa respecte toate astea,
VA FI SANATOS !!...ceeace ii si doresc.
NU mai cautati sa-l duceti pe la medici prin Buc...fiecare, TOT astea i le vor zice..desigur SI tratament pe care nu-l ia;
DACA
totusi il duceti,
spuneti de cum deschideti usa dr. -toate cele enumerate..
LA MULTI ANI !
si
An Nou Fericit!
de la inceput POATE, ar trebui sa rezolvati problema cu restrictiile cu mancare (avand dabet) si mai ales alcoolul si medicamentele pt. inima.
acum fiind in tema, sigur stiti ca,
umflarea de-a 2-a zi DUPA toate acele medicamente insirate,
se datoreaza, in principal,
...consumului de alcool si mancarii sarate (mama mea in maxim 1 luna, urmare combinatiei de mancare sarata..adica fara regim + medicatia pt. inima...si..am pierdut-o DEFINITIV...iar, pe atunci, DR. nu ne-a spus, noi NU stiam..si iata ca, i-a fost fatal..)
de aceea,
stiind toate astea
ca o propunere, NU doresc sa o luati nici ca sfat...
1. sa ia tratamentul primit-zilnic...NU doar din cand in cand, cum ziceti;
2. regim...mancare fara sare;
3. regim pt. diabetici;
4. ALCOOLUL..bata-l vina..
DOAR cand va va asculta si reusiti sa-l faceti sa respecte toate astea,
VA FI SANATOS !!...ceeace ii si doresc.
NU mai cautati sa-l duceti pe la medici prin Buc...fiecare, TOT astea i le vor zice..desigur SI tratament pe care nu-l ia;
DACA
totusi il duceti,
spuneti de cum deschideti usa dr. -toate cele enumerate..
LA MULTI ANI !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tensiunea in sarcina
- 2diabet
- 7Diabet + Depresie=Schizofrenie?
- 3Cresterea tesiunii
- 1lipsa poftei de mancare bolnav cancer si diabet insulino depependent
- 6Probleme cu inima
- 6Cica diabet, dupa administrarea unei perfuzii cu glucoza
- 3pentru cit timp pot sa merg im paralel cu ambele medicamente?
- 6Senzaţie de oprire a inimii. Senzaţie de amorţire a inimii. Senzaţie de amorţire a pieptului
- 7Tensiune oscilatorie 16, 17, 19
- 19Dupa ce maninc imi bate inima foarte tare.
- 1Tensiune arteriala
- 3diabetul se pote vindeca?
- 8Intepaturi la inima de 2 zile
- 1zgomote ciudate la inima
- 0tensiune arteriala
- 4diagnosticare diabet
- 2Inima functioneaza 25%
- 0Minima ventriculomegalie
Mai multe informații despre: Tensiunea arteriala Inima diabetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabet insipid
- Diabetul gestational
- Diabetul zaharat
- Cetoacidoza diabetica
- Picior diabetic
- Retinopatia diabetica
- Hipertensiunea portala
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Sfaturi pentru persoanele cu diabet
- Regim diabet
- Indulcitorii artificiali - o alternativa sigura pentru zahar?
- Diabet zaharat
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Noile clasificări ale diabetului zaharat 2018 (5 tipuri)
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: