de la o vreme mi se impaienjeneaza ochii

de la o vreme mi se impaienjeneaza ochii, port si ochelari dar tot degeaba ametesc, ce este de facut oare sa fac si tensiune? v-as ruga sa ma sfatuiti ce sa fac.Va multumesc.
4 comentarii

Buna ziua! Ce varsta aveti? Care este prescriptia optica?

am 34 ani.
o.d-0, 50 /170
o, s-0, 50/16
inrest nu inteleg scrisul la diagnostic, acum 2 ani cand am fost prima data la control a zis d-na ca am o cornee groasa, anul trecut nu a mai zis nimic doar sa port ochelari,.acum nustiu de ce am tulburarile astea de vedere.
o.d-0, 50 /170
o, s-0, 50/16
inrest nu inteleg scrisul la diagnostic, acum 2 ani cand am fost prima data la control a zis d-na ca am o cornee groasa, anul trecut nu a mai zis nimic doar sa port ochelari,.acum nustiu de ce am tulburarile astea de vedere.

Buna seara! Iti recomand un nou consult oftalmologic cu cicloplegie, examen pol anterior, pol posterior, controlul TIO, camp vizual computerizat, eventual tomografie retiniana pentru aprecierea stratului fibrelor nervoase; Daca nu gasim o afectiune oftalmologica( si ametelile, de obicei, nu au o cauza oftalmologica ), iti recomand consult neurologic si RMN cerebral, investigatii sangvine screening: HL, VSH, glicemie, colesterol, TGP, TGO, uree, creatinina, acid uric;numai bine

Buna ziua.Va multumesc mult pt sfaturi sa aveti o zi buna.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ameteli si tulburari de vedere
- 9cine ma poate ajuta
- 3pierderi de memorie si vedere cu un ochi
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 5am miopie, vad ca niste fire de par...
- 5vad pete si scame pe ochi.
- 8Lumina becurilor se vede in raze (pete), etc.
- 5Vedere slaba dupa masturbare
- 3ochi inrositi si pete albicioase
- 1vedere in ceata
- 8Am o ceata neagra pe o jumatatea ochiului
- 2sinuzita- tulburari vedere
- 4Mancarime ochi si apoi lacrimare...
- 0Vederea incetosata - ce poate insemna?
- 0Fumatul... si vederea in ceata
- 9cum pot scapa de senzatiile aste ?
- 5Șpan in ochi, vedere dubla si in ceata dupa tratament cu Maxitrol
- 0Pata neagra ochiul drept
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: