extractie resturi masea

buna ziua. vreau sa imi pun aparat dentar, dar mai intai am cateva probl de rezolvat. as vrea sa imi dati cateva info, mai ales legate de preturi, pt ca nu stiu daca o sa imi ajunga banii si pt lucrarile stomatologice si pt aparat.
1. am cateva resturi de la niste masele (bucati mici). cat ma costa sa le scoata? sau cum se numeste procedura aceasta (ca sa pot cauta preturi aproximative)
2. am ceva carii la doua masele. nu sunt adanci. cat ma costa pe masea plombarea lor?
3. de asemenea, la dintii care imi sunt inghesuiti s-au format carii. cat ma costa plombarea unei carii / dinte?
4. maselele de minte de jos au crescut incluse si pe orizontala. cat ma costa extractia lor/ masea? asta stiu ca trebuie sa o fac chirurgical.
Dupa cum vedeti am destule probleme si vreau sa stiu daca imi ajung banii sa le rezolv pe toate si apoi sa imi pun si aparatul dentar. Aparatul stiu deja ca ajunge in jur de 900 euro (pe ambele arcade, desi eu vroiam doar sus, ca acolo am 2 dinti strambi, dar mi s-a spus ca trebuie sa port si jos, ca cica mi-e ingusta arcada). Desi as dori sa imi rezolv cat mai repede probl, vreau sa stiu daca imi ajung banii avand in vedere ca nu lucrez ci doar am pusi cativa banuti deoparte.
Va multumesc.
1. am cateva resturi de la niste masele (bucati mici). cat ma costa sa le scoata? sau cum se numeste procedura aceasta (ca sa pot cauta preturi aproximative)
2. am ceva carii la doua masele. nu sunt adanci. cat ma costa pe masea plombarea lor?
3. de asemenea, la dintii care imi sunt inghesuiti s-au format carii. cat ma costa plombarea unei carii / dinte?
4. maselele de minte de jos au crescut incluse si pe orizontala. cat ma costa extractia lor/ masea? asta stiu ca trebuie sa o fac chirurgical.
Dupa cum vedeti am destule probleme si vreau sa stiu daca imi ajung banii sa le rezolv pe toate si apoi sa imi pun si aparatul dentar. Aparatul stiu deja ca ajunge in jur de 900 euro (pe ambele arcade, desi eu vroiam doar sus, ca acolo am 2 dinti strambi, dar mi s-a spus ca trebuie sa port si jos, ca cica mi-e ingusta arcada). Desi as dori sa imi rezolv cat mai repede probl, vreau sa stiu daca imi ajung banii avand in vedere ca nu lucrez ci doar am pusi cativa banuti deoparte.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Extraxtie masea, insomnie si gingia umflata
- 15abces dupa extractie?
- 3dupa extractia unei masele ce avea infectie la radacina
- 3infectie dupa extractie?
- 5gust alterat de la extractia dentara sau poate sa fie si de la candidoza bucala?
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 1Scoatere masea
- 2extractie masea
- 6Mi se poate face o extractie de 3 masele o data?
- 3extractie masea de minte
- 4Extractie incisiv superior
- 2Igiena dupa extractie
- 9Cheagul de sange nu mai este in alveola
- 2Extracție masea
- 2Extracție canin
- 1Ajutor! miros foarte urât de unde am scos molarul de minte
- 5Extractie masele
- 2Aparitie formatiune rosie dupa extractie molar minte
- 3Extractie molar minte sau nu
- 2Se poate face extracție deși este punga puroi la rădăcină?
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: