Masea cu infectie extrasa
Buna ziua. Nu stiu exact daca a mai fost pe aici o astfel de intrebare pentru ca nu am reusit sa parcurg toate subiectele dar..
Am fost vineri la stomatolog si mi a extras o masea cu infectie si luam antibiotice ( amozicilina de 500 mg ) de cu o zi in urma, am mai continuat pana duminica seara si m am oprit. Vineri seara am avut ceva probleme deoarece sangerarea nu s a oprit singura nici macar dupa 3 4 ore si am fost nev oita sa iau 2 fiole de vitamina K, dupa care s a oprit, dar a revenit a 2 a zi si am aplicat local inca o fiola de vitamina K. Nu am mai avut probleme, dar de atunci inca ma doare capul, obrazul, partea cu maseaua, si nu stiu exact ce e de facut. Multumesc.
Am fost vineri la stomatolog si mi a extras o masea cu infectie si luam antibiotice ( amozicilina de 500 mg ) de cu o zi in urma, am mai continuat pana duminica seara si m am oprit. Vineri seara am avut ceva probleme deoarece sangerarea nu s a oprit singura nici macar dupa 3 4 ore si am fost nev oita sa iau 2 fiole de vitamina K, dupa care s a oprit, dar a revenit a 2 a zi si am aplicat local inca o fiola de vitamina K. Nu am mai avut probleme, dar de atunci inca ma doare capul, obrazul, partea cu maseaua, si nu stiu exact ce e de facut. Multumesc.
2 comentarii
Banuiesc ca s-a oprit singerarea intre timp.
Pt restul neplacerilor, medicamente antiinflamatoare: ibuprofen, de ex.
Pt restul neplacerilor, medicamente antiinflamatoare: ibuprofen, de ex.
da, in cele din urma, s a oprit. vad ca ma doare doar la frig, foarte rece, foarte cald
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Infectie post-operator extractie masea de minte
- 3s-a procedat corect... maseaua nu putea fi salvata?
- 4de ce comprese cu apa rece si nu gheata dupa extractie?
- 3am probleme cu dantura...
- 6durere infernala de masea
- 3infectie dinte
- 9infectie la masea
- 4probleme stomatolog
- 3masea umflata
- 4este sau nu indicat metronidazolul daca am avut depresie?
- 4Extractie masea si dintele vecin dislocat
- 0Nu cedeaza infectia de la dinte
- 2Durere de masea
- 1Intrebare legata de o extractie.
- 2Punga de puroi dupa tratament cu antibiotic
- 1Ajutati-Ma - infectie dentara
- 2Infectie la radacina dintelui., Va rog ajutor!
- 2Infecție la masea
- 2Extracție canin infectat
- 5Extractie masele
Mai multe informații despre: Extractia dentara infectia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: