Masea cu infectie extrasa

Buna ziua. Nu stiu exact daca a mai fost pe aici o astfel de intrebare pentru ca nu am reusit sa parcurg toate subiectele dar..
Am fost vineri la stomatolog si mi a extras o masea cu infectie si luam antibiotice ( amozicilina de 500 mg ) de cu o zi in urma, am mai continuat pana duminica seara si m am oprit. Vineri seara am avut ceva probleme deoarece sangerarea nu s a oprit singura nici macar dupa 3 4 ore si am fost nev oita sa iau 2 fiole de vitamina K, dupa care s a oprit, dar a revenit a 2 a zi si am aplicat local inca o fiola de vitamina K. Nu am mai avut probleme, dar de atunci inca ma doare capul, obrazul, partea cu maseaua, si nu stiu exact ce e de facut. Multumesc.
Am fost vineri la stomatolog si mi a extras o masea cu infectie si luam antibiotice ( amozicilina de 500 mg ) de cu o zi in urma, am mai continuat pana duminica seara si m am oprit. Vineri seara am avut ceva probleme deoarece sangerarea nu s a oprit singura nici macar dupa 3 4 ore si am fost nev oita sa iau 2 fiole de vitamina K, dupa care s a oprit, dar a revenit a 2 a zi si am aplicat local inca o fiola de vitamina K. Nu am mai avut probleme, dar de atunci inca ma doare capul, obrazul, partea cu maseaua, si nu stiu exact ce e de facut. Multumesc.
2 comentarii

Banuiesc ca s-a oprit singerarea intre timp.
Pt restul neplacerilor, medicamente antiinflamatoare: ibuprofen, de ex.
Pt restul neplacerilor, medicamente antiinflamatoare: ibuprofen, de ex.

da, in cele din urma, s a oprit. vad ca ma doare doar la frig, foarte rece, foarte cald

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3extractie cu umflatura
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 4Extractie masea - absces dentar
- 4Pulpa Inflamata Molar
- 1infectie dentara
- 0infectie dentara
- 4masea... probleme
- 2extractie masea de lapte la 3 ani jumate
- 7Usturimi faringe sus in spatele luetei
- 6Care este maseaua de minte?
- 1Infectie cronica masea
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 2Canal ramas gol dupa extractie masea
- 2Locul umflat dupa extractie
- 1infectie dupa extractie
- 3Buza, gingie si barba amortita
- 0Infectie la radacina dintelui!?Va rog ajutor!
- 5Infecție la măsea, gravă
- 2Os iesit prin gingie dupa extractie masea de minte
- 3Urmeaza extractia celor 4 molari de minte si as avea nevoie de un sfat.
Mai multe informații despre: Extractia dentara infectia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: