Doctor cu rezultate reale Cognitiv Comportamental
Buna ziua! As dori sa obtin o recomandare pentru un psiholog/psihiatru bun pentru tratamentul anxietatii generalizate de foarta lunga durata. Multumesc!
5 comentarii
Da, in ce oras si ce anume vreti: psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala, pt psihoterapie, sau psihiatru, care e medic si recomanda pastile? Nu prea se intelege ce doriti.
Imi cer scuze. Da, Bucuresti. Psihiatru cu dispus sa asculte nu doar sa ofere retete ar fi de preferat. Se pare ca aici daca ai chef de discutat cum ai ajuns in situatia de fata trebuie sa o faci la psiholog si pentru reteta cu anxiar si xanax si seroxat, etc, trebuie sa te adresezi unui psihiatru.
Buna dimineața
Recomand sa mergeți la Dr Carmen Vochescu adresa o găsiți pe internet
Multa sanatate
Recomand sa mergeți la Dr Carmen Vochescu adresa o găsiți pe internet
Multa sanatate
Bună ziua dacă puteți să-mi recomandați un medic psihiatru de la spitalul militar București mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8anxietate si depresie
- 20anxietatea se trateaza cu remedii homeopate
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 481Golul mental si lipsa trairilor
- 8Stres, anxitate sau altceva?
- 8tratament TOC si anxietate
- 4Frica de mine
- 6Anxietate... Va sfatuiesc pe toti sa faceti psihoterapie cognitiv-comportamentala
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 38Depresia postnatala
- 87Grup suport pentru atacuri de panica si anxietate 2015.
- 16Anxietate cu derealizare si depersonalizare
- 5Ajutati-ma ! atacurile de panica sau anxietate
- 11Ameteala
- 11anxietate
- 2ma simt de parca am 80 de ani, am dureri peste tot in corp si stare de rau generala
- 11Batai slabe ale inimii, senzatia de oprire a inimii, nu imi simt pulsul uneori
- 2Emoții puternice ce nu le pot controla
- 325 de ani, tahicardie
Mai multe informații despre: Anxietatea Psihoterapia cognitiv-comportamentala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: