Anxietate si lipsa de aer
BUNA, ma numesc Ion am 16 ani si deja de cativa ani ma lupt cu aceste stari...am lipsa de aer mereu oftez si am nevoie de respiratie adinca, iar cand emotiile ma cuprind starea se agraveaza.Ultimul caz a fost astazi cand am dansat un vals in fata publicului, aveam senzatii ca raman fara aer, inrosire pe fata, transpiratie frica ca de ce o sa creada publicul, se vindeca cumva asta? va multumesc anticipat!
4 comentarii
Incercati sa faceti psihoterapie. Nu cred ca e cev grav.
Du-te la un control la cardiologie, s-ar putea sa ai prolaps de valva mitrala (o mica deficienta a inimii, o au multi, mai ales cei slabi si inalti, nu te speria -astia simt lipsa de aer uneori si obosesc fizic mult mai repede decat ceilalti, nu sunt capabili de efort sustinut; eu am prolaps de v.m. dar nu m-am confruntat cu lipsa de aer), s-ar putea sa ai carenta de magneziu( oftatul des mi se intampla si mie, involuntar, cand sunt f. obosita fizic). Daca te gaseste cu prolaps de valva mitrala, o sa-ti dea magneziu (Magnerot).
nu sunt inalt si slab...mai mult ca atit am facut control cardiologic si totul a iesit bine, mabneziua am baut 2 saptamini dar nu a ajutat
Cel mai probabil, anxietate sociala si/sau de performanta. Abordabila si tratabila.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4aritmie?
- 6anxietate, atacuri de panica
- 8anxietate si depresie
- 10In ultima vreme am ajuns o persoana cu multe probleme
- 13anxietate?
- 4ipohondru sau anxietate
- 15Anxietate sau dereglari hormonale?
- 12cu ce sa inlocuiesc xanaxul?
- 6atac de panica si stari de anxietate de aproape un an
- 0pierderea memoriei, anxietate, oboseala
- 8De 2 saptamani am niste stari ce nu le pot controla, ma simt stresata
- 6stare de disconfort-durere surda in zona sternului care uneori se amplifica in durere acuta
- 7Sufar de anxietate generalizata
- 12Tratament cu cipralex
- 6Anxietate depersonalizare
- 1atac de panica
- 1Anxietate
- 6Despre anxietate
- 6Anxietate sau altceva?
- 3Sufar de anxietate de 1 an
Mai multe informații despre: Anxietatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: