Am stari de anxietate, n-am chef de nimic, noaptea nu pot sa dorm intotdeauna | Forumul Medical ROmedic

Am stari de anxietate, n-am chef de nimic, noaptea nu pot sa dorm intotdeauna

28-07-2010
ionik_17
Nu este medic/terapeut
ionik_17
Salut!
Am stari de anxietate, n-am chef de nimic, noaptea nu pot sa dorm intotdeauna, sunt tot nervos.Asa si m-am dus si la medic si mi-o dat medicamente, si nu am nici incredere in mine si doctorita mi-a dat pastile sa imi recapat increderea pe mine, sa fiu mai sigur pe mine, dar pe mine nu ma prea ajuta medicamentele astea nu prea simt nimic dupa ele.
Ce ziceti sa le mai iau sau sa ma duc la altcineva la psiholog sau nu stiutiu cum sa scap de starile astea ?
6 comentarii
0
28-07-2010, ora 23:57
ionik_17
Nu este medic/terapeut
ionik_17
nici un rasp???
0
29-07-2010, ora 01:35
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
...anxietate ionik_17...nu cred ca un adolescent se poate plinge de anxietate si nu inteleg de ce parintii nu-si insotesc copiii la medic, psihiatru sau psiholog atunci cind intervine o problema.Eu cred ca ar tb. sa ne explici pe larg ce te framinta sau te nemultumeste.
0
29-07-2010, ora 02:08
ionik_17
Nu este medic/terapeut
ionik_17
Multe ma nemulumeste :nu am prietena, nu am incredere deloc in mine, zic ca sunt urat, nu am prieteni la care sa le povestesc ce am pe suflet ce am avut o fost toti dusmani ca altcumva nu pot sa sa zic, cu familia nu ma inteleg deloc bn cu fratele ma cert zilnic la mama nu ii prea pasa de mn ca cand as fi singur pe lume de nici unde nu am nici un ajutor, dar cel mai mult ma doare ca nu am prietena, asta ma framanta cel mai tare cand vad pe alti tinudandu-se de mana ma apasa o durere imensa pe sufelt cand ma inteleg ca eu sunt singur:(( si zic "doamne cand voi si eu fericit " deci cam asta e
0
29-07-2010, ora 09:09
elenu_tza
Nu este medic/terapeut
elenu_tza
ionik_17 tu ai incercat sa vb cu mama ta, sa-i spui ce te doare, sa-i cer un sfat, crede-ma mai bun confident decat mama ta nu o sa gasesti, si de ce nu ai prietena???nu ai colege de clasa? nu ai vecine? sunt sigura ca orce fata pe care tu o vrei ar fii cu tine daca i-ai arata cu gesturi frumoase ca esti interesata de ea, cand ai starii proaste, ia si citeste o carte, sau da drumul la muzica si danseaza, fa orice sa-ti alungi gandurile negre, in primul rand tu trebie sa te placi singur si dupa acceia te plac si ceilaltii, daca ai sti cati de pe site-ul asta sunt alaturii de tine si catii te sustin, fii tare si multa multa sanatate ca restul vine de la sine si mai lasa cate un mesaj pe aici, spune tot ce ai pe suflet, chiar daca crezi ca aberezi o sa fii surprins catii te vor intelege
0
29-07-2010, ora 10:26
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Offff ! dar esti f tinar si ai destul timp sa-ti faci o prietena.Ai putina rabdare sa cunosti o fata buna de care ai sa te indragostesti...o sa va plimbati de mina asa cum iti doresti tu...pina atunci gaseste-ti noi preocupari.Citeste o carte, ajuta-ti parintii in gospodarie, mai invata cite ceva pt. scoala sau cauta-ti un loc de munca pe timpul vacantei.Teatru...film...etc.
0
05-09-2010, ora 07:50
sylva
Nu este medic/terapeut
sylva
mr nick, am mare nevoie de ajutor si de un sfat. Ma chinui cu stari anxioase si cu depresii de mult timp, am luat multe tratamente, dar de cateva luni am inceput sa fac si atacuri de panica. Mi s-a dat cypralex si rivotril, cypralexul nu l-am tolerat, apoi mi s-a schimbat cu coaxil, doua pe zi si rivotril seara, la inceput parca a fost mai bine, dar acum starile de depresie sant ca la inceput, ba chiar dupa ce iau coaxilul plang foarte multLa cea mai mica suparare sau la cel mai mic gand negativ inima incepe sa bata aiurea si simt ca parca mi se scurge ceva din inima, cu adevarat ma doare sufletul. Ce sa fac, imi este si fica de medicamente, de reactiile lor adverse. Ajuta-ma te rog, ce sa fac sa am si eu un pic de lumina sufleteasca?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul