doare sau nu?
Peste putin timp trebuie sa imi scot incisivul lateral din dreapta. Nu am nicun fel de infectie sau carie la el. Doar ca este foarte in spate si nu are cum sa mi-l aduca in aceiasi linie cu ceilalti cand imi va pune aparatul dentar si jos. Intrebarea mea: cat de tare doare anestezia? Extractia, doare? In sensul ca, doar simt cand iese dintele sau simt durere? Imi este foarte frica, va rog sa ma lamuriti. Unii ma sperie ca doare, altii nu. Vreau un raspuns sincer de la cineva care stie. Multumesc mult, va rog sa raspundeti.
1 comentarii
Stiu ca stresul este mare inainte de extractie, dar nu este asa de speriat precum pare. Inainte se poate da pe gingie cu putin anestezic astfel incat disconfortul intepaturii sa fie minim. Cand amorteste, veti avea senzatia de obraz/buza umflat. Si cu anestezia facuta cum trebuie, nu simtiti durere, doar presiune si faptul ca se umbla acolo. Va spun asta din experienta ca pacient. O sa doara putin dupa extractie, cand trece anestezia; dar luati un antiinflamator sau ce ve prescrie medicul curand dupa extractie si urmati sfaturile care vi se dau. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4osteocinezine - la ce foloseste?
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 3caderea incisivilor permanenti la 13 ani
- 3Dureri incisiv la atingere
- 7Dinte cariat se mai poate "salva" ?
- 8Dupa detartraj, incisivii au o mica mobilitate
- 7Puroi la masea si nu stiu ce sa fac!
- 1La 2 ani i-au cazut incisivii
- 1coroana ceramica incisivi
- 5cat de estetic va fi implantul dentar dupa reconstructia de creasta?
- 7Durere dinte dupa plombare
- 3stomatologie copii
- 1Indreptare incisiv (21)
- 0DENTAR - Durere de incisivi
- 4Incisiv lateral stramb
- 2Incisiv lateral stramb
- 7Coroana pe un sg dinte
- 1Durere incisiv central
- 4Dinții din fata mari
Mai multe informații despre: incisivul