Incisiv Fracturat - Vreau sa il repar

10-03-2014
VarcoAlex
Nu este medic/terapeut
VarcoAlex
Salutare.

In jurul varstei de 9 ani, am cazut si mi-am fracturat dintele din fata in procent de 20-25% ( asemanator celui din poza aceasta http://www.clinicazambetului.ro/wp-content/uploads/2013/02/V.D1.jpg ). La acea varsta nu puteam sa il imbrac deoarece era inca in crestere si nu era recomandat. Acum am 19 ani si vreau sa imi repar acest dinte. Tin sa precizez ca nu am avut nici o problema cu el, nici o durere, dintele a continuat sa creasca normal, numai ca din punct de vedere estetic se vede urat.

Intrebarea mea este, ce tratament se face in acest caz si care ar fi pretul lui.
1 comentarii
0
12-03-2014, ora 11:36
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna, VarcoAlex! Este important de "vazut" daca dintele tau mai are nerv sau nu si actionat in consecinta. Daca nu mai are nerv trebuie realizat tratament de canal si apoi restaurat ( prin acoperit cu coroana sau fateta pentru a fi cat mai estetic ). Daca este inca viu, o obturatie ( "plomba" sau fateta ) ar trebui sa fie in regula. Ca si preturi difera de la cabinet la cabinet, nu sunt niste preturi impuse. Recomandarea mea este sa alegi un loc dupa medic, nu dupa "tarif". Un pret poate reflecta calitatea materialelor si a cabinetului, dar nu este obligatoriu. Mult noroc in restaurarea dintelui!:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul