Incisiv Fracturat - Vreau sa il repar
Salutare.
In jurul varstei de 9 ani, am cazut si mi-am fracturat dintele din fata in procent de 20-25% ( asemanator celui din poza aceasta http://www.clinicazambetului.ro/wp-content/uploads/2013/02/V.D1.jpg ). La acea varsta nu puteam sa il imbrac deoarece era inca in crestere si nu era recomandat. Acum am 19 ani si vreau sa imi repar acest dinte. Tin sa precizez ca nu am avut nici o problema cu el, nici o durere, dintele a continuat sa creasca normal, numai ca din punct de vedere estetic se vede urat.
Intrebarea mea este, ce tratament se face in acest caz si care ar fi pretul lui.
In jurul varstei de 9 ani, am cazut si mi-am fracturat dintele din fata in procent de 20-25% ( asemanator celui din poza aceasta http://www.clinicazambetului.ro/wp-content/uploads/2013/02/V.D1.jpg ). La acea varsta nu puteam sa il imbrac deoarece era inca in crestere si nu era recomandat. Acum am 19 ani si vreau sa imi repar acest dinte. Tin sa precizez ca nu am avut nici o problema cu el, nici o durere, dintele a continuat sa creasca normal, numai ca din punct de vedere estetic se vede urat.
Intrebarea mea este, ce tratament se face in acest caz si care ar fi pretul lui.
1 comentarii
Buna, VarcoAlex! Este important de "vazut" daca dintele tau mai are nerv sau nu si actionat in consecinta. Daca nu mai are nerv trebuie realizat tratament de canal si apoi restaurat ( prin acoperit cu coroana sau fateta pentru a fi cat mai estetic ). Daca este inca viu, o obturatie ( "plomba" sau fateta ) ar trebui sa fie in regula. Ca si preturi difera de la cabinet la cabinet, nu sunt niste preturi impuse. Recomandarea mea este sa alegi un loc dupa medic, nu dupa "tarif". Un pret poate reflecta calitatea materialelor si a cabinetului, dar nu este obligatoriu. Mult noroc in restaurarea dintelui!:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4osteocinezine - la ce foloseste?
- 44 incisivi au pete albe, mate
- 3incisiv principal
- 5Aditie de os
- 5Chiuretaj subgingival fara anestezie, fara durere?
- 3LOVITURA 31 Incisivul central inferior stanga -
- 7Puroi la masea si nu stiu ce sa fac!
- 1Mici probleme la un incisiv plombat
- 1coroana ceramica incisivi
- 5cat de estetic va fi implantul dentar dupa reconstructia de creasta?
- 2Infectie incisiv dupa reconstituit cu pivot
- 1Gingie umflata intre incisivii centrali
- 0DENTAR - Durere de incisivi
- 1Se mai lucreaza in bucuresti integral cu ceramica feldspatica?
- 2Incisiv lateral stramb
- 1Durere incisiv central
- 4Dinții din fata mari
Mai multe informații despre: incisivul