4 incisivi au pete albe, mate
Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi dati si mie un raspuns pt ca sunt foarte speriat. Am mers la stomatolog pentru tratarea unei carii intre incisivii centali de sus. Cand am ajuns acasa am observat ca toti cei 4 incisivi au pete albe, mate. Este oare o demineralizare a smaltului? Ce pot sa fac ca sa revina la culoarea initiala?
Va rog frumos sa-mi dati si mie un raspuns pt ca sunt foarte speriat. Am mers la stomatolog pentru tratarea unei carii intre incisivii centali de sus. Cand am ajuns acasa am observat ca toti cei 4 incisivi au pete albe, mate. Este oare o demineralizare a smaltului? Ce pot sa fac ca sa revina la culoarea initiala?
4 comentarii
daca petele de care vorbiti au aparut dupa vizita la stomatolog, singura explicatie logica ar fi ca in acele zone s-a atins cu gelul demineralizant care se foloseste la realizarea obturatiilor de compozit
Intr-adevar, petele respective au aparut dupa vizita la stomatolog. Frica mea este daca acest gel demineralizant mi-a afectat smaltul si mai departe imi pot aparea carii in zonele acestea. Sfatuiti-ma va rog ce sa fac ca sa nu se intample lucrul acesta si ca dintii sa revina la culoarea lor normala.
Nu se intampla absolut nimic, vor dispare de la sine daca intr-devar aceasta a fost cauza aparitiei lor.
Va multumesc pentru raspuns. Dar cam in cat timp vor disparea?
Petele chiar le-am observat imediat ce am ajuns acasa de la medic, inainte nu erau...
Petele chiar le-am observat imediat ce am ajuns acasa de la medic, inainte nu erau...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4smalt dentar sfaramicios
- 4osteocinezine - la ce foloseste?
- 3incisiv principal
- 8Exista tratamente pentru albirea dintilor fara sa afecteze smaltul dintilor?
- 5Aditie de os
- 5Chiuretaj subgingival fara anestezie, fara durere?
- 8Radacina fisurata
- 6Probleme cu incisivi inferiori stanga...
- 3caderea incisivilor permanenti la 13 ani
- 3LOVITURA 31 Incisivul central inferior stanga -
- 1coroana ceramica incisivi
- 1Gingie umflata intre incisivii centrali
- 1Se mai lucreaza in bucuresti integral cu ceramica feldspatica?
- 1Durere incisiv central
- 3Lucrare sau implant?
- 1Displazia de smalt dentitie definitiva
- 0Dentiție bebelus
Mai multe informații despre: smaltul incisivul pete pe dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: