Probleme cu incisivi inferiori stanga...
Buna ziua !
Am si eu o problema cu incisivi inferiori (Incisivul central inferior stanga si Incisivul lateral inferior).sunt cam strambi.Incisivul central inferior stanga este inclinat in spate iar cel lateral inferior stanga este inclinat in fata si as vrea sa aflu ce pot face in legatura cu acest lucru...[am 18 ani]ce sfatuiti sa fac? se poate face ceva ca cei doi dinti sa se indrepte ? VA ROG foarte mult sa-mi raspundeti ! Va Multumesc anticipat !
Am si eu o problema cu incisivi inferiori (Incisivul central inferior stanga si Incisivul lateral inferior).sunt cam strambi.Incisivul central inferior stanga este inclinat in spate iar cel lateral inferior stanga este inclinat in fata si as vrea sa aflu ce pot face in legatura cu acest lucru...[am 18 ani]ce sfatuiti sa fac? se poate face ceva ca cei doi dinti sa se indrepte ? VA ROG foarte mult sa-mi raspundeti ! Va Multumesc anticipat !
6 comentarii
un aparat ortodontic fix este solutia cea mai corecta, la varsta dvs, pentru alinierea tututor dintilor in general. aveti nevoie de un consult la un medic ortodont, care va va explica cum arata aparatul, cat timp va trebuie purtat, costuri etc
Va multumesc ! .dar nu este cam taziu pentru un aparat dentar ?
imi puteti recomanda un cabinet stomatologic ? . va multumesc !
la adulti, adica dupa incheierea cresterii oaselor maxilare se pun aparate ortodontice fixe. la orice varsta
Cred ca majoritatea cabinetelor au si tratament ortodontic, cel putin la mine se ofera si acest serviciu. Ramane la libera dvs. alegere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ce pot face cu dantura mea?
- 5Parodontita marginala cronica profunda - coroana sau implant
- 4Caninul din partea stanga nu mai este vertical, cum ar trebui sa fie, este oblic
- 5Aditie de os
- 8Radacina fisurata
- 1Canini strambi
- 3Dureri incisiv la atingere
- 5cat de estetic va fi implantul dentar dupa reconstructia de creasta?
- 7Durere dinte dupa plombare
- 3stomatologie copii
- 7Puroi la incisiv
- 1Indreptare incisiv (21)
- 1Gingie umflata intre incisivii centrali
- 0DENTAR - Durere de incisivi
- 3Inlocuire dinte stramb cu implant
- 4Incisiv lateral stramb
- 2Incisiv lateral stramb
- 1Durere incisiv central
Mai multe informații despre: dintii strambi incisivul