Dureri in piept
Am avut o durere in piept in urma careia am avut un atat de panica, am mers la medic am facut analize la sange electrocardiograma si au spus ca nu am nimic apoi la 2 saptamani simt o usoara durere in piept si mana stanga putin amortita in urma carora am atacuri de panica gandundu-ma ca am probleme cardiace avand in vedere faptul ca am lucrat afara in frig cateva saptamani care ar s a fie cauzele ? multumesc
2 comentarii
Buna ziua.
Electrocardiograma, ecocardiografie si test Holter la Cardiolog.
Daca toate ies bune va adresati unui psihiatru pentru evaluare. Durerile in piept pot fi somatizari de Anxietate.
Sanatate multa va doresc!
Electrocardiograma, ecocardiografie si test Holter la Cardiolog.
Daca toate ies bune va adresati unui psihiatru pentru evaluare. Durerile in piept pot fi somatizari de Anxietate.
Sanatate multa va doresc!
Bună ziua! Amorțeala din mâna stângă a debutat odată cu durerea în piept, e prima oară când apare? Vreau să-mi descrieți puțin durerea. Este localizată într-un punct anume sau este difuză? Cum o simțiți, ca arsură, înțepătură, presiune, gheară, junghi? Este continuă sau are perioade când dispare? Dacă nu este continuă, atunci când apare cât timp durează? Vă știți cu boli cronice (hipertensiune arterială, diabet, hepatite, BPOC, astm sau alte boli)? Dacă aveți boli deja diagnosticate vă rog să îmi spuneți care sunt acestea. Ce vârstă aveți? Sunteți o persoană emotivă sau care se stresează ușor? Aveți tendința de a exagera? Pe o scală de la 1 la 10 ce intensitate are durerea? Durerea se ameliorează sau se agravează la ceva? Aveți o poziție în care vă simțiți mai bine? Durerea persistă și noaptea? Aveți des atacuri de panică, și dacă da, în ce context? Aștept răspunsurile dumneavoastră. Mulțumesc! O zi liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dureri in piept, multe teste si analize, nimic gasit deocamdata
- 0Dureri in zona toracica
- 8Nu pot sa inghit
- 6Tahicardie sau altceva?
- 1Apasare in piept si junghi care il simt ca o pulsatie
- 1Dureri piept spre inima
- 1Disconfort Piept / Spate.
- 1Boli pulmonare - disconfort in partea dreapta a toracelui
- 4Problema care persista. Ameteli, dureri piept brat
- 1Dureri în piept de anul trecut din decembrie
- 2Infarct la 20 de ani?
- 2Durere in zona pieptului.
- 3Durere in piept
- 1Durere in piept, senzația de sufocare(ceva în gat) +urticarie
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 1Durere in piept și senzație de sufocare
- 1Probleme de respiratie si dureri in piept.
- 0Dureri abdomen si piept
- 2Ințepaturi piept trahee?
- 8Senzație ciudată piept
Mai multe informații despre: durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: