Dureri in piept

12-12-2018
Eddd
Nu este medic/terapeut
Eddd
Am avut o durere in piept in urma careia am avut un atat de panica, am mers la medic am facut analize la sange electrocardiograma si au spus ca nu am nimic apoi la 2 saptamani simt o usoara durere in piept si mana stanga putin amortita in urma carora am atacuri de panica gandundu-ma ca am probleme cardiace avand in vedere faptul ca am lucrat afara in frig cateva saptamani care ar s a fie cauzele ? multumesc
2 comentarii
0
13-12-2018, ora 17:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Electrocardiograma, ecocardiografie si test Holter la Cardiolog.
Daca toate ies bune va adresati unui psihiatru pentru evaluare. Durerile in piept pot fi somatizari de Anxietate.
Sanatate multa va doresc!
0
14-12-2018, ora 14:00
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Amorțeala din mâna stângă a debutat odată cu durerea în piept, e prima oară când apare? Vreau să-mi descrieți puțin durerea. Este localizată într-un punct anume sau este difuză? Cum o simțiți, ca arsură, înțepătură, presiune, gheară, junghi? Este continuă sau are perioade când dispare? Dacă nu este continuă, atunci când apare cât timp durează? Vă știți cu boli cronice (hipertensiune arterială, diabet, hepatite, BPOC, astm sau alte boli)? Dacă aveți boli deja diagnosticate vă rog să îmi spuneți care sunt acestea. Ce vârstă aveți? Sunteți o persoană emotivă sau care se stresează ușor? Aveți tendința de a exagera? Pe o scală de la 1 la 10 ce intensitate are durerea? Durerea se ameliorează sau se agravează la ceva? Aveți o poziție în care vă simțiți mai bine? Durerea persistă și noaptea? Aveți des atacuri de panică, și dacă da, în ce context? Aștept răspunsurile dumneavoastră. Mulțumesc! O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •