dureri in piept

Buna ziua ma numesc anca si am 28 ani..acum 1 luna si ceva mi-au amortit degetele de la mana stanga si asa au ramas si in momentul de fata...iar de 2 sapt se intampla ceva ciudat cu organismul meu...de cel putin 5 ori pezi imi amorteste pielea capului pe partea stanga si simt furnicaturi...iar la cateva minute de la amortire simt dureri in piept puternice de imi dau lacrimile si raman fara aer...stari de ameteala si confuzie..(de nu imi amintesc nici ce zi este).ma sufoc si incep sa transpir...si imediat mi se infunda urechile..cu aceleasi simtome ma trezesc si noaptea din somn si ma tine circa 20 minute..recunosc ca ultimul am avut parte de situatii disperate in viata de zi cu zi iar ultimele 2 sapt au fost de cosmar...tin sa precizez ca nu sunt momentan in tara...sunt in uk.londra si nu am asigurare medicala sa pot contacta un medic...de ce natura credeti ca sunt aceste simptome si ce as putea face sa le ameliorez..va multumesc anticipat
1 comentarii

Pentru a ne putea pronunţa sunt necesare investigaţii.Totul pare de natura neurologica.Poate fi un sindrom de compresiune.Va supără coloana Vertebrala?
Soluţia este tot consultaţia la un medic.
Cu stima
Dr Petre Muresan
Soluţia este tot consultaţia la un medic.
Cu stima
Dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Umflatura in piept si durere
- 8dureri in piept
- 7dureri in piept in partea dreapta
- 6Acum o saptamana m-a luat dintr-o data o usoara durere in piept
- 48dureri de piept
- 8Ma doare pieptul si spatele
- 5Durei si arsuri in cosul pieptului
- 9Durere in piept
- 3durere in piept, oboseala, transpiratie, anemie
- 1Durere in piept
- 0dureri in capul pieptului, sub coaste
- 4apasare in piept
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 1zgomote ciudate la inima
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 7durere in zona pieptului
- 2Dureri in piept dupa miocardita virala
- 4durere in piept
- 0Dureri in piept
- 1Probleme de respiratie si dureri in piept.
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: