Infarct la 20 de ani?

Tatal meu(46 de ani) a suferit un infarct in urma cu 2 zile. Ieri, dupa o criza de plans, am acuzat dureri in piept(nu foarte mari) cu fiecare respiratie pe care o aveam. Sunt fumatoare de cativa ani(acum am 20). Azi tot mai am o presiune in piept, ca si cum ceva s-ar pune pe toata cutia mea toracica, si imi e greu sa respir adanc. Toate rudele mele pun pe seama faptului ca am avut probabil un atac de panicata, timp de 2 zile nu am mancat absolut nimic si am dormit foarte putin. In afara de faptul ca imi e destul de greu sa fac efort fizic(din nou, poate fi oboseala), mi-e foarte cald cand fac efort, n-am nimic.
2 comentarii

De la acești factori stresanți este mai mult ca sigur sa fie doar un atac de panica care se manifesta așa. Încearcă sa te relaxezi și sa renunti la fumat pentru câteva zile măcar. Dacă nu ti-e in clar ceva mergi la un medic.

E o boala nervoasă cauzată de stres. Mergi la un psihoterapeut!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4presiune in cosul pieptului
- 2parca as avea probleme cu inima: dureri in capul pieptului, intre sani, sau sub sani, sau junghiuri
- 18Disconfort si mici dureri in piept. Ajutor!
- 6Acum o saptamana m-a luat dintr-o data o usoara durere in piept
- 6cam de vreo trei luni am dureri in piept care se aseamana cu niste zgarieturi continue
- 22Dureri in piept si senzatie de sufocare
- 1durere in piept
- 6durere de coloana, in piept, umar, sold si picior
- 1dureri, crampe stomac... nu stiu ce poate fi, va rog un raspuns!!!
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 0Reflux esofagian
- 1Presiune in piept, lipsa de aer, durere in zona sanului si a mainii stangi
- 1arsuri epigastrice si arsuri bucale
- 0Durere in piept
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 0Dureri în piept. Stări de greata
- 0Durere ascutita in piept partea dreapta
- 1Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: