Dinti imbracati
![beamonikat](/arata_img.php?img=cont_132364.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am opt dinti imbracati in material de plastic ( nu stiu denumirea ) si in partea din spate cu metal, materialul din fata s-a tocit si se vede metalul, intrebarea mea este daca exista vreun spray, silicon sau material cu care s-ar putea provizoriu acoperi metalul ?
3 comentarii
![Dr. Nicoleta Grosu](/arata_img.php?img=cont_76636.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu.
(in orice caz, nu ceva care sa si reziste)
(in orice caz, nu ceva care sa si reziste)
![Dr. Durbac Marius](/arata_img.php?img=cont_135586.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Salut!
Asa cum ati precizat, 'provizoriu', exista variante pentru dumneavoastra insa in functie de motivul pentru care acea componenta fizionomica din plastic (compozit/acrilat) s-a deteriorat, o sa dureze mai mult sau eventual mai putin. Pana si ceramica se poate repara cu diverse materiale atunci cand situatia o cere.
Asa cum ati precizat, 'provizoriu', exista variante pentru dumneavoastra insa in functie de motivul pentru care acea componenta fizionomica din plastic (compozit/acrilat) s-a deteriorat, o sa dureze mai mult sau eventual mai putin. Pana si ceramica se poate repara cu diverse materiale atunci cand situatia o cere.
![Dr. Zlotea Mircea](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
Este posibil, dar nu face daraua cat ocaua.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in ce consta imbracarea unui molar si in ce consta o lucrare din ceramica sub forma unei punti?
- 3dureri mereu sau doar de moment?
- 9sutura incompleta linga punte dupa rezectie apicala
- 13dinti imbracati in portelan
- 5varf de ac ramas pe canal
- 6Se slefuieste pe lucrare metalo-ceramica?
- 9lucrare de portelan
- 10Imbracarea dintilor
- 4probleme cu vorbirea
- 4extensie la coroana de portelan
- 4Imbracare dinte fata
- 3imbracarea dintilor in portelan
- 5Gingii bolnave din cauza dintilor imbracati
- 8Mi-am imbracat puntea fata (jos) in portelan
- 6Imbracarea dintilor, o decizie corecta sau nu?
- 3Masea imbracata sfaturi
- 1Dinți de porțelan - când apăs pe gingie se aude un parait și parca ar curge un lichid
Mai multe informații despre: imbracarea dintilor