as dori sa imi imbrac toti dintii
Buna seara!mi-a intrat o anumita idee in cap si anume aceea de a-mi imbraca toti dintii...nu au un aspect foarte placut deoarece sunt putin cam strambi...m-am gandit sa port un aparat dentar, dar pe mine ma intereseaza mai mult sa schimb aspectul danturii in totalitate...acum ce ma intereseaza ar fi un medic stomatolog bun la care as putea sa merg. va multumesc anticipat si astept un raspuns!
4 comentarii
Daca dintii sint doar putin strimbi si nu au alte probleme, e preferabil sa alegeti aparatul ortodontic.
Daca insa au carii mari, prezinta coloratii urite care nu ies la albire sau au o forma urita, abia atunci merita sa va ginditi sa-i imbracati (sau doar fatetati, ca e o manopea mult mai putin agresiva asupra dintilor).
Nu merita sa va imbracati toti dintii doar pt ca sint putin strimbi.
Daca insa au carii mari, prezinta coloratii urite care nu ies la albire sau au o forma urita, abia atunci merita sa va ginditi sa-i imbracati (sau doar fatetati, ca e o manopea mult mai putin agresiva asupra dintilor).
Nu merita sa va imbracati toti dintii doar pt ca sint putin strimbi.
buna ziua.. in luna decembrie mi am imbracat in portelan 10 dinti... lucrarea nu a iesit asa cum imi doream deoarece nici forma si nici nuanta nu imi place pt ca nu sunt destul de albi cum imi doream.. lucrarea mi a fost adusa si pusa..iar acum nu stiu ce sa fac deoarece sunt cimentati permanent si nu stiu daca exista vreo varianta de a mi fii dati jos ca sa imi fac o noua lucrare la un alt medic.
va multumesc.
va multumesc.
orice lucrare poate fi data jos ( proababil ca va fi taiata, deci nu o veti mai putea folosi), se poate lua o noua amprenta si se va face o noua lucrare. trebuie insa sa stit foarte exact ce va nemultumeste si sa explicati foarte clar asteptarile dvs noului medic, pentru a nu pierde din nou bani si timp.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de ce se pateza dintii?
- 5Metalele din lucrari ceramice produc boli pulmonare?
- 4Caninul din partea stanga nu mai este vertical, cum ar trebui sa fie, este oblic
- 9dinti strambi din fata
- 3nu suport aparatul dentar... exista alte solutii?
- 5varf de ac ramas pe canal
- 6Se slefuieste pe lucrare metalo-ceramica?
- 3Dantura mea arata groaznic.
- 1Dinti strambi
- 11Lucrare la dinti ! Va rog ajutor !
- 8Mi-am imbracat puntea fata (jos) in portelan
- 18Modificare culoare coroana zirconiu ceramica dupa cimentare
- 1Aparat dentar in partea de sus deoarece aveam un spatiu intre dinti
- 1Se mai lucreaza in bucuresti integral cu ceramica feldspatica?
- 3Inlocuire dinte stramb cu implant
- 6Dinți strambi
Mai multe informații despre: Estetica dentara imbracarea dintilor dintii strambi