Imbracare dinte fata
Buna ziua, acum ceva timp mi s-a rupt un dinte si l-am avut imbracat. Ieri mi-a cazut si l-am pierdut(dintele fals, radacina inca este buna) Vreau sa stiu ce este mai bine sa fac, ce fel de dinte, cat costa si cat dureaza.
Multumesc
Multumesc
4 comentarii
Salut!
Cel mai bine, evident, este sa-l imbraci iar acum intervine cu ce anume, eu nu o sa-ti recomand ceva anume insa calitatea produsului in general in medicina este data de pret.
Ceramica pe zirconiu gasesti undeva in jur de 1000-1200 lei pret mediu
Ceramica pe metal(cr-ni) undeva in jur de 600-700 lei pret mediu
ambele ar trebui sa dureze in jur de o saptamana daca e doar de facut o coroana pe dinte daca e nevoie si de pivot si poate si de refacerea tratamentului de canal atunci timpul se poate prelungi.
Cel mai bine, evident, este sa-l imbraci iar acum intervine cu ce anume, eu nu o sa-ti recomand ceva anume insa calitatea produsului in general in medicina este data de pret.
Ceramica pe zirconiu gasesti undeva in jur de 1000-1200 lei pret mediu
Ceramica pe metal(cr-ni) undeva in jur de 600-700 lei pret mediu
ambele ar trebui sa dureze in jur de o saptamana daca e doar de facut o coroana pe dinte daca e nevoie si de pivot si poate si de refacerea tratamentului de canal atunci timpul se poate prelungi.
Buna,
Sa inteleg ca doar un dinte costa 1000/1200 lei? Pai daca trebuie sa-ti faci o lucrare completa pana la cat se poate urca? Sau o lucrare completa are alte costuri?
Sa inteleg ca doar un dinte costa 1000/1200 lei? Pai daca trebuie sa-ti faci o lucrare completa pana la cat se poate urca? Sau o lucrare completa are alte costuri?
Buna ziua, as vrea sa imi scot nervii la toti dintii de sus sa ii pilesc si sa ii imbrac in portelan, cat m-ar costa aceasta procedura?
Bună ziua!
Dacă nu vă confruntați cu o situație obiectivă pentru care se indică o astfel de intervenție, aș recomanda reconsiderarea unei astfel de decizii.
Dacă intervenția sugerată are doar scop estetic, sfatul meu ar fi să încercați inițial o procedură de albire, iar dacă rezultatul nu este satisfăcător să optați pentru fațete dentare, fără să scoateți niciun nerv.
Dacă nu vă confruntați cu o situație obiectivă pentru care se indică o astfel de intervenție, aș recomanda reconsiderarea unei astfel de decizii.
Dacă intervenția sugerată are doar scop estetic, sfatul meu ar fi să încercați inițial o procedură de albire, iar dacă rezultatul nu este satisfăcător să optați pentru fațete dentare, fără să scoateți niciun nerv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri mereu sau doar de moment?
- 9sutura incompleta linga punte dupa rezectie apicala
- 13dinti imbracati in portelan
- 19dinti imbracati in portelan dar cu probleme
- 5varf de ac ramas pe canal
- 6Se slefuieste pe lucrare metalo-ceramica?
- 8Aparat dentar sau imbracatul dintilor?
- 4probleme cu vorbirea
- 4extensie la coroana de portelan
- 11Lucrare la dinti ! Va rog ajutor !
- 3imbracarea dintilor in portelan
- 5Gingii bolnave din cauza dintilor imbracati
- 8Mi-am imbracat puntea fata (jos) in portelan
- 6Imbracarea dintilor, o decizie corecta sau nu?
- 3Masea imbracata sfaturi
- 3dinti si masele imbracate
- 2plomba buclucasa
Mai multe informații despre: imbracarea dintilor dintele fals