imbracarea dintilor in portelan
Buna...as avea o intrebare.Am 21 de ani si as dori sa imi imbrac dintii in portelan.as vrea partea de sus de la canin la canin.Cam cat ar costa si cat ar dura toata treaba asta?Va multumesc si astept raspunsuri.
3 comentarii
depinde.de cati dinti iti imbraci.
vecina mea, pt 12 a platit 4.500 lei..acum 6 ani
sigur acum.pretul e mult mai mare
cele bune,
vecina mea, pt 12 a platit 4.500 lei..acum 6 ani
sigur acum.pretul e mult mai mare
cele bune,
Nu conteaza cati dinti iti imbraci...conteaza ce probleme ai la dintii respectivi. Una e sa-ti faci doar fatete din portelan pentru a fi doar estetici si alta e sa faci tratament pentru fiecare dinte in parte, urmat apoi de lucrare( fie coronita cu mai multi dinti, fie lucrare individuala). Conteaza si la ce medic mergi, ce tarife are el si nu in ultimul rand ce tarife are tehnicianul cu care lucreaza.
Fiind dintii din fata, te sfatuiesc sa cauti un medic bun si sa nu te uiti neaparat la pret, ca daca-ti face o lucrare ieftina si inestetica iti vei aduce aminte de el de fiecare data cand te uiti in oglinda!
Fiind dintii din fata, te sfatuiesc sa cauti un medic bun si sa nu te uiti neaparat la pret, ca daca-ti face o lucrare ieftina si inestetica iti vei aduce aminte de el de fiecare data cand te uiti in oglinda!
Buna. Si eu am tot 21 de ani si mi-am imbracat 4 dinti acum vreun an - jumate. Costa cam 100 euro un dinte din portelan.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in ce consta imbracarea unui molar si in ce consta o lucrare din ceramica sub forma unei punti?
- 3dureri mereu sau doar de moment?
- 5Metalele din lucrari ceramice produc boli pulmonare?
- 3dureri groaznice dentare
- 5varf de ac ramas pe canal
- 6Se slefuieste pe lucrare metalo-ceramica?
- 8Aparat dentar sau imbracatul dintilor?
- 10Imbracarea dintilor
- 4probleme cu vorbirea
- 4extensie la coroana de portelan
- 11Lucrare la dinti ! Va rog ajutor !
- 4Imbracare dinte fata
- 5Gingii bolnave din cauza dintilor imbracati
- 6Imbracarea dintilor, o decizie corecta sau nu?
- 3Masea imbracata sfaturi
- 3cat costa sa imi imbrac un dinte?
- 2plomba buclucasa
- 1Dinți de porțelan - când apăs pe gingie se aude un parait și parca ar curge un lichid
Mai multe informații despre: imbracarea dintilor