cat costa sa imi imbrac un dinte?

10-11-2014
Hathor
Nu este medic/terapeut
Hathor
Buna ziua.
Sunt curioasa cat costa sa imi imbrac un dinte, acum ceva timp am cazut si mi-am spart cam 15% din dintele din fata, sunt curioasa ce ar trebui sa fac...

Probabil o sa-mi ceara sa fac o radiografie si mi-l va pilii dupa care il va imbraca...
Sunt curioasa cati bani o sa ma duca toate acestea.

(Mentionez ca am 15 ani)
3 comentarii
0
11-11-2014, ora 16:52
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
depinde de linia fracturii. cred insa ca va fi o simpla obturatie (plomba) avand in vedere ca nu spuneti nimic despre durere.
0
11-11-2014, ora 23:37
Hathor
Nu este medic/terapeut
Hathor
Nuu, este asa de ceva timp, am ales sa astept pana la varsta asta de teama ca imi va pica acea lucrare din cauza ca maxilarul meu este in crestere.

Aveti idee cat ma va costa?
0
12-11-2014, ora 16:42
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Depinde foarte mult de cabinetul pe care il alegi eu de exemplu mi-am facut dantura cu aceste costuri: plomba normala 10 ron, scoatere masea de minte 20 ron, pivot 100 ron coronita 100 ron, DAR SI CU ALTE COSTURI CA : pivot +coronita 500ron, scoatere dinte 30 ron, plomba normala 50 ron, si copilului meu scoatere dinte50 ron, plomba normala 100 ron.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cariile dentare
  • Eroziunea dinților
  • Urgentele dentare - primul ajutor
  • Periuța de dinți manuală
  • Albirea dinților acasă
  • Obiceiuri care afectează dantura
  • Dinții antimicrobieni printați 3D
  •