diaree, dureri abdominale si retrosternale.ajutati-ma!
de 6 sapt am diaree, dureri abdominale mai puternice in partea stinga sub coaste, arsuri pe toata burta si dureri retrosternale.de obicei am un scaun pe zi de consistenta moale, dar uneori e mai dur la inceput si apoi apos sau doar apos.doar de citeva ori am avut 2 scaune pe zi.am luat tot felul de medicamente, dar nimic...am facut analize:hematologia completa, glicemia, colesterolul, trigliceride, gamma, alt, tgp, creatinina, ptr tiroida, ex urina complet, coprocultura si ptr singe in scaun dar totul este bun.precizez ca ptr singe in scaun am facut doar un campion.m-am programat la radiografie cu bariu dar cam am de asteptat...ce pot sa mai fac?dati-mi un sfat va rog!!!ce poate fi?sint disperata.
2 comentarii
Scrie-mi un mesaj pe mess si iti spun ce sa faci ca sa tevindeci. Cu medicamente chimice nu ai cum sa te vindeci oricum, nu-i de mirare ce se intampla, insa cu ajutorul honmeopatiei acest lucru este f. simplu. Analiza cu bariu nu iti va aduce oricum in plus nici un fel de informatii folositoare si bariul - nu uita- este o substanta f. toxica pt. organism care nu mai iese usor si nici nu are ce cauta in el. Dupa analiza cu bariu o sa sti la fel de multe ca acum insa o sa ai cateva simptome in plus...
Salut,
Am exact aceleasi simptome de aproximativ 4 saptamani, cu analize bune, am fost internat la Matei Bals si nu mi-au gasit nimic. Eu mai fac si putina febra spre seara 37, 3. urmeaza sa fac o colonoscopie si mor de frica. ma gandesc la toate prostiile si am cazut psihic. Ti-a zis cineva ce ar putea fi?
Am exact aceleasi simptome de aproximativ 4 saptamani, cu analize bune, am fost internat la Matei Bals si nu mi-au gasit nimic. Eu mai fac si putina febra spre seara 37, 3. urmeaza sa fac o colonoscopie si mor de frica. ma gandesc la toate prostiile si am cazut psihic. Ti-a zis cineva ce ar putea fi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dureri abdominale...
- 6durere in partea inf. stanga a abdomenului
- 32durere lombara si abdominala dreapta
- 3colecistectomia laparoscopica
- 5sindrom sufebril urticaria si sindrom de malabsortie
- 5crize si dureri abdominale
- 125 ani - se plange de dureri de burtica
- 0dureri in timpul mictiunii
- 0Ochi rosii, greata, diaree, cornete nazale foarte inflamate
- 5dureri stomac si diaree mai mult de doua saptamani?
- 6urgent! Secretie maro dupa primul act sexual
- 4Bolboroseli stomac
- 1secretie rosiatica
- 1dureri abdominale ca la cm la 12 zile dupa trecerea acestuia
- 9Am probleme cu stomacul.
- 2Dureri stomacale şi diaree
- 4Diaree si anticonceptionale Marvelon 21
- 2diaree
- 2Dureri în zona abdominala
- 1Am nevoie de ajutor - diaree 2-3 zile lunar
Mai multe informații despre: Diareea Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diareea acută la copil
- Sindromul premenstrual
- Diareea acută infecțioasă
- Holera
- Diareea calatorului
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Diareea cronica la copii
- Durere abdominală
- Diaree
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Regim diaree
- Diareea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: