colecistectomia laparoscopica

m-am operat laparoscopic acum 2 ani de atunci mai mereu fac diaree mai ales dupa ce mananc. am avut o piatra de 2 cm. inainte de operatie aveam greturi si am facut ecograf in rest eram bine nu faceam diaree, acuma mai tot timpu am diaree dupa aceasta operatie ce e de facut?
3 comentarii

In mod normal nu aveti de ce sa aveti diaree dupa ce ati rezolvat problemele biliare.Ar trebui sa faceti o serie de analize: bilirubina directa, indirecta si totala, probele hepatice si probele de digestie.Puteti consulta un gastroenterolog.

tatal meu sa operat laparoscopic acum 2 luni aceeasi problema o are cu diareea si tranzitul intestinal dereglat.Dupa mese cand si cand se baloneaza si vomita tot ce mananca.este in tratament cu colospasmin si omeran si tot bine nu este. CE ESTE DE FACUT ?

EU SUNT DE 2 ANI OPERATA SI AM 2 ZILE BUNE DA MAI MULTE RELE ADICA DIAREE. AM FOST LA N DOCTORI CA SUN TANARA SI NU POT TRAI ASA, AM LUAT DEBRIDAD GASTROFAIT DAR DEGEABA ANALIZE PESTE ANALIZE ECOGRAFE INTRUNA SI ACELASI RASPUNS CA NU MAI EXISTA VEZICA BILIARA SI SE VARSA IN DUODEN CONTINUU SI DE ACEEA AVEM DIAREE, ACUM AM MAI SCRIS UNUI DOCTOR SA VEDEM CE-M RASPUNDE SI SAPT VIITOARE MERG LA CONTROL LA PARTICULAR A NU STIU CATA OARA SA IMI SCHIMBE TRATAMENTU

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Zilnic aceiasi problema...diareea
- 8stari de rau dupa operatia de fiere
- 2de aprox o luna, de fiecare data cand ma trezesc dimineata am diaree
- 3Revin-probleme stomac
- 3diaree, 3-4 scaune dimineata
- 4diareea continua.. mi s-a recomandat Colon Help
- 1antibiotice, balonari, constipatie si diaree
- 0Crampe abdominale, greata, diaree, constipatie
- 2tratament diaree cu candida
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 0operatie laparoscopica L5-S1 ajutor!
- 0diaree care persista de trei saptamani
- 3Diaree si Logest
- 1Ameteala, scaun ciudat, sete excesiva, balonare, tahicardie.
- 2diaree
- 2Diaree și stări de rău, greata
- 1Durere pelvina si diaree
- 3Scaun cu lichid galben intens dupa colecistectomie laparoscopica
- 1Am nevoie de ajutor - diaree 2-3 zile lunar
- 29Probleme digestive, predominant diaree, balonare, crampe
Mai multe informații despre: Chirurgia laparoscopica Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: