Diaree si durere de cap... ce sa fac?
Buna ziua!
De luni seara sunt deranjata la stomac, ma doare (dar nu insuportabil) si merg la toaleta din ora in ora (mai putin noaptea). Daca mananc ceva in 5 minute e nevoie sa merg la baie. De asemenea, ma doare capul, in special seara. Am luat Smecta pentru diaree, dar fara niciun efect. Ce as putea sa iau? (Mentionez ca pana vineri seara imi este imposibil sa consult un medic).
Multumesc
De luni seara sunt deranjata la stomac, ma doare (dar nu insuportabil) si merg la toaleta din ora in ora (mai putin noaptea). Daca mananc ceva in 5 minute e nevoie sa merg la baie. De asemenea, ma doare capul, in special seara. Am luat Smecta pentru diaree, dar fara niciun efect. Ce as putea sa iau? (Mentionez ca pana vineri seara imi este imposibil sa consult un medic).
Multumesc
3 comentarii
Cred ca deja ai luat tratament, asa este ?
Vin si eu cu o intrebare. Eu dupa ce mananc incepe sa-mi forfoteasca burta si daca merg la baie fac diaree imediat. Iau de 2 zile la 6 ore Ercefuril. Poate sa-mi spuna cineva daca este ceva grav?
Diareea dvs poate avea o cauza infectioasa. Germenul poate fi rezistent la Ercefuril si de aceea nu v-a fost eficient. Cel mai bine ar fi sa faceti o coprocultura si sa va adresati unui medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 153nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)
- 3de vreo 4 luni am niste simptome ciudate si care ma sperie
- 7Dureri fulgeratoare partea stanga a capului
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 3Revin-probleme stomac
- 4am avut dureri groaznice de cap.. sunt momente cand ma doare mai rau decat de obicei
- 4Crize necontrolate!
- 3ce se intampla?
- 6durere de cap dupa jogging
- 1va rog ajutati-ma urgent!durere insuportabila de cap
- 7sinuzita cronica sferoidala si etmoidala
- 1antibiotice, balonari, constipatie si diaree
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 4Durere de cap, stare de greata de la efort?
- 9Probleme in zona capului, a ochilor
- 2Durere de cap de 1 an
- 0diaree, greata, dureri de cap
- 0Indigestie
- 1Dureri de cap groaznice
- 0Am nevoie de o incurajare, de un sfat, va rog frumos..
Mai multe informații despre: Durerea de cap Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: