diaree, lesin.
Buna ziua! ieri dimineata(in jurul orei 6) aveam diaree, am mers sa iau o pastila (Furazolidon) din bucutarie, imediat dupa ce am luat-o am lesinat. Cand m-am trezit eram slabita si plina de sange pe gat deoarece ma lovisem de masa cu barbia. Aveam doua rani destul de adanci. M-am dus la spital unde mi-au cusut plagile. As fi vrut sa primesc mai multe informatii despre ce am avut. Cei de la spital nu mi-au zis nimic concret. Ideea e ca nu imi amintesc nimic, cum am cazut sau cum m-am lovit, avand in vederea ca lovitura a fost puternica, mi s-a spart si o masea. Ei au spus ca analizele au iesit foarte bine si ca poate fi vorba de o lipotimie. Va rog sa ma ajutati, tot incerc sa imi aduc aminte, dar nimic. Multumesc!
1 comentarii
In momentul unor socuri puternice creierul reactioneaza si blocheaza acele amintiri, fara sa ti le mai amintesti dar ele pot reveni cu timpul, dar nu inteleg de ce te intereseaza atat ca oricum nu poti da timpul inapoi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de 6 luni iau yasmin dar acestea imi dau stari de lesin
- 3diaree... in sensul ca ce macam era eliminat in cca 10 minute (+analize)
- 3Probleme digestive?
- 6Simptome intoleranta la gluten: nu pot manca deloc, nici fierte, legume, fructe, lactate, dulciuri
- 5stare de lesin (Cer ajutorul unui medic)
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 0Atac cerebral sau lesin?
- 3Arsuri, vomitat si diaree in timpul sarcinii...
- 62 zile de diaree, febra, greata
- 0Diaree de la medicamente
- 1diaree + febra
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 2stare de lesin si oboseala permanenta
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 0Anticonceptionale in cazul diareei
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 0Mancare nedigerata in saune, diaree
- 1Lesin si lipsa respiratiei
- 0Epilepsie?
- 0Stricat la stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: