diaree, lesin.
Buna ziua! ieri dimineata(in jurul orei 6) aveam diaree, am mers sa iau o pastila (Furazolidon) din bucutarie, imediat dupa ce am luat-o am lesinat. Cand m-am trezit eram slabita si plina de sange pe gat deoarece ma lovisem de masa cu barbia. Aveam doua rani destul de adanci. M-am dus la spital unde mi-au cusut plagile. As fi vrut sa primesc mai multe informatii despre ce am avut. Cei de la spital nu mi-au zis nimic concret. Ideea e ca nu imi amintesc nimic, cum am cazut sau cum m-am lovit, avand in vederea ca lovitura a fost puternica, mi s-a spart si o masea. Ei au spus ca analizele au iesit foarte bine si ca poate fi vorba de o lipotimie. Va rog sa ma ajutati, tot incerc sa imi aduc aminte, dar nimic. Multumesc!
1 comentarii
In momentul unor socuri puternice creierul reactioneaza si blocheaza acele amintiri, fara sa ti le mai amintesti dar ele pot reveni cu timpul, dar nu inteleg de ce te intereseaza atat ca oricum nu poti da timpul inapoi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Foarte multe lipoame?
- 1poate fi tiroida?
- 1Durerea de spate cu diaree si greata
- 5dupa o perioada cu diaree apoasa, ma simt balonat
- 5bebe 8 luni are diaree
- 4tulburari neurovegetative (rog frumos un medic)
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 12Crampe abdominale urmate de diaree, doar noaptea sau dimineata
- 3de ceva timp am avut stari de lesin, emotii, atacuri de panica, frica intensa
- 0Crampe abdominale, greata, diaree, constipatie
- 0Diaree si infectie urinara
- 10Administrare Linex forte capsule
- 5Lesin, inclestarea dintilor si tiuitul urechilor
- 4Probleme digestive, palpitatii inima, stari de lesin, panica
- 3Diareea
- 1Diaree după administrare essentiale forte
- 0Epilepsie?
- 1Ameteala puternica - lesin
- 6Enterocolita, febra si crampele la stomac sunt de nesuportat
- 13Am un caz foarte rar ce se manifestă cu leșinuri multiple, am nevoie de sfaturi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: