Risc sarcina?
Vreau sa îmi incep viata sexuala, am 19 ani și as vrea sa stiu daca exista sanse de a ramane insarcinata facand sex neprotejat tinand cont de faptul ca iau anticonceptionale Yasmin timp de 2 luni?
3 comentarii
Buna ziua,
Luati anticonceptionale de 2 luni sau timp de 2 luni? După cum probabil ați citit si pe prospect sau v-a informat medicul care vi le-a prescris, nu sunt o metodă 100% sigura. De asemenea, sunt perioadele in care terminati blisterul, in apropierea menstruatiei, cand e necesar sa folositi metode suplimentare de protecție. Citiți prospectul si veti afla tot ce aveti nevoie.
Luati anticonceptionale de 2 luni sau timp de 2 luni? După cum probabil ați citit si pe prospect sau v-a informat medicul care vi le-a prescris, nu sunt o metodă 100% sigura. De asemenea, sunt perioadele in care terminati blisterul, in apropierea menstruatiei, cand e necesar sa folositi metode suplimentare de protecție. Citiți prospectul si veti afla tot ce aveti nevoie.
În aceste 2 luni m-am oprit de doua ori pentru a-mi veni menstruatia.
Iti recomand, inainte de toate, sa mergi la un control ginecologic care sa stabileasca tipul de contraceptive potrivit, felul in care sa le iei etc.
Cu alte cuvinte informare corecta, din surse profesioniste, verificate, nu de pe "net".
Cu alte cuvinte informare corecta, din surse profesioniste, verificate, nu de pe "net".
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu putem face dragoste pentru ca este virgina si ii este frica
- 2Vorbind despre sex
- 4mai trebuie sa simt dureri dupa dezvirginare?
- 0Ce e de stiut inainte de a dezvirgina o fata ?
- 4Prima data.. problema erectie
- 0este posibil sa fie insarcinata?
- 1Probleme in a obtine erectie sau in a mentine erectia! lamuriti-ma va rog
- 14Siguranta inaintea inceperii vietii sexuale
- 5nu pot sa o fac din cauza durerii
- 4Mai sunt virgina?
- 2Nu se mai scoala
- 2Ajutati-ma! primul meu contact sexual
- 4Frica de sex..
- 5Sarcina?
- 1Oare sunt gravida?
- 10Inceperea vietii sexuale.
- 10Frica de sex
- 1Folosirea tamponului inainte de a avea relatii sexuale?
- 4Dezvirginare imposibil de realizat
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: