Mai sunt virgina?

22-05-2016
edina25
Nu este medic/terapeut
edina25
Buna ziua..acum doua zile mi-am inceput viata sexuala cu un baiat..eu fiind virgina inca.Cand a incercat sa introduca penisul m-a durut foarte foarte tare, el mi-a zis ca e foarte stramt si greu l-a introdus, dupa a reusit si a avut loc penetrarea cateva minute, dupa l-a scos pt ca a ejaculat pe mine, nu era dur, dar pe mine m- durut foarte tare.Mentionez ca nu am sangerat deloc, nici a doua zi, doar mai simt o mica usturime cand urinez.El nu mai era virgin dar mi-a zis ca si pe el l-a durut putin penisul.Oare mai sunt virgina? Oare s-a rupt himenul daca nu am sangerat deloc?
4 comentarii
0
22-05-2016, ora 18:54
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Intrebarea nu se pune daca mai esti sau nu virgina, fiindca e evident ca nu mai esti odata ce ai facut sex cu iubitul(indiferent ce tip de sex, putea fi si masturbare, petting, etc;virginitatea e un aspect mental, nu sta intr-un himen), ci daca s-a rupt himenul ori ba...Unele femei au himene mai elastice si nu se rup asa usor.La unele nu se rup niciodata in timpul contactelor sexuale, poate doar cand nasc...
0
23-05-2016, ora 08:49
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Uneori, la ruperea unei parti a himenului e posibil ca sangerarea sa fie foarte redusa. Dar dupa cum spune si David mai sus, chiar daca himenul tau nu e rupt in totalitate, dupa aceasta interactiune poti spune ca ai inceput viata sexuala si nu mai esti virgina. Pe de alta parte daca usturimea la urinare persista inca 2-3 zile, consulta un medic, deoarece s-ar putea sa fie o infectie (e posibil sa fie si doar o iritare locala in urma 'jocului erotic')

Dr Rares Ignat
psihosexolog – psihoterapeut de cuplu
0
23-05-2016, ora 15:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Vezi Sexul in afara casatoriei are un pret, pe Youtube, 500.000 vizualizari, pentru cei ce vor sa isi inceapa viata sexuala.
Nu mai esti virgina.
0
25-05-2016, ora 23:39
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
@edina25
Nu, nu mai esti. Nu uita de protectie.

@clara_p
Se observa usor insistenta dumneavoastra pentru acest mesaj/film referitor la sexul in afara casatoriei, ce se intampla in timpul casatoriei? Barbatul ejaculeaza penicilina si e totul foarte sigur si bine? Nu cred. De constiinta si gandirea celor doi parteneri depinde sanatatea si urmarile actului sexual, fie ca sunt sau nu casatoriti. Acest mesaj de a face sex doar dupa ce te casatoresti era bun si usor de urmat cand oamenii traiau din vanatoare, pescuit si agricultura, atunci nu era nevoie de scoala si de serviciu pentru a putea sustine financiar o familie, oamenii se casatoreau inainte sa fie "chinuiti" de hormonii "naravasi", iar sotii erau, de obicei, de pe aceleasi meleaguri, deci se cunoasteau intr-o oarecare masura. Acum nu mai este asa, ca sa poti avea curajul sa te gandesti la casatorie, inseamna sa termini o scoala, sa ai o meserie si un serviciu satisfacator, si ca sa le obtii inseamna sa astepti ani de zile iar corpul uman nu a fost facut pentru asta, menstruatia si polutiile nocturne incep cand corpul este pregatit pentru reproducere, nu dupa scoala sau dupa casatorie. Fata de trecut, acum oamenii mai au un avantaj (contraceptia) si asta le permite in ziua de azi sa se cunoasca foarte bine, din toate punctele de vedere, inainte de a decide daca se potrivesc si merita sa faca pasul spre casatorie. O casatorie plina de necunoscute si incompatibilitati (inclusiv sexuale) poate duce la frustrari, certuri, nemultumiri, nefericire, divort etc., cu implicatii directe asupra copiilor. Parerea mea!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: