dupa dezvirginare am dureri de burta
Buna, este normal sa am dureri de burta dupa ce am facut sex pentru prima oara? Nu a fost protejat si el nu a ejaculat in interior plus ca eu folosesc anticonceptionale de un an si amandoi ne-am facut analizele.
5 comentarii
Xtina
nu stiu cat de normal este...dar nici cat de anormal(si spun asta pentru ca difera de la femeie la femeie)poate tie asa ti s -a intamplat, o alta femeie poate nu are nimic, pe o alta poate o doare capul etc etc...nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi ca nu ai de ce...
si un sfat cat se poate de util ar fii sa va protejati totusi ca apoi vii si tu cu intrebari de genul:iubitul meu a ejaculat in afara..oare aunt insarcinata???ai fi surprinsa sa vezi cate fete pun intrebarea asta.prezervativul va scapa de stres inutil, plus o sarcina nedorita!!!o seara faina!
nu stiu cat de normal este...dar nici cat de anormal(si spun asta pentru ca difera de la femeie la femeie)poate tie asa ti s -a intamplat, o alta femeie poate nu are nimic, pe o alta poate o doare capul etc etc...nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi ca nu ai de ce...
si un sfat cat se poate de util ar fii sa va protejati totusi ca apoi vii si tu cu intrebari de genul:iubitul meu a ejaculat in afara..oare aunt insarcinata???ai fi surprinsa sa vezi cate fete pun intrebarea asta.prezervativul va scapa de stres inutil, plus o sarcina nedorita!!!o seara faina!
Daca contactul sexual a fost mai agresiv se poate sa fi ramas cu aceasta durere de burta am mai intalnit si la alte fete, ce ma intriga pe mine este DE CE AI LUAT UN AN ANTICONCEPTIONALE daca erai virgina?
Acele dureri pot fi si de la modul in care ai fost deflorata pt ca instinctiv tu teai incordat pt ca unele fete au dureri mari prima oara, si la unele este foarte greu prima oara, conteaza daca ati apelat la metodele de relaxare, stat in apa calda inainte, lubrifiere, preludiu, deflorare incet si altele.
Acele dureri pot fi si de la modul in care ai fost deflorata pt ca instinctiv tu teai incordat pt ca unele fete au dureri mari prima oara, si la unele este foarte greu prima oara, conteaza daca ati apelat la metodele de relaxare, stat in apa calda inainte, lubrifiere, preludiu, deflorare incet si altele.
Am fost la ginecolog si mi-a prescris anticonceptionale pentru ca am sindromul ovarului polichistic, deci nu le-am luat doar asa.
poti raspunde si pe privat la cealalta problema daca esti mai emotiva.
salut zicetimi va rog daca e normal am fost vergina pina la 23 de ani am hotarit sa o fac cu prietenu meu dar cinstit nu am avut placere sa fie faptu ca eu vergina si tirziu am ineput veata sexuala si ca a durat putin in sens ca sintem ambi la munca el germania eu italia si doar o luna am fost impreuna si alta eu nam avut orgasm cit am avut relati poate fi cauza acestor termeni?????????????????????????
???????????????????
???????????????????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dureri abdominale persistente pe durata noptii
- 3contactul sexual este singura metoda prin care o fata poate fi dezvirginata?
- 5Durere ciudata abdomen dreapta jos, nu e apendicita
- 4Dureri abdominale
- 13De o sapatamana: dureri lombare, mictiuni dureroase, dureri abdominale, inghinale si articulare
- 1Durere abdominala stinga
- 4Dureri insuportabile!
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 6Simt niste batai in burta...
- 1Dureri abdominale
- 2abdomen umflat cu durere in partea stanga
- 7Menstruatie? Ce sa fie?
- 5Control ginecologic
- 1Prima data
- 0Pot ramane insarcinata?
- 4Problema sex!
- 1Primul act sexual
- 1Am o durere foarte mare de stomac
- 3Nu simt nimic, este ca ea spune ca este virgina
Mai multe informații despre: Durerea abdominala sexul pentru prima data
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: