am si eu o nelamurire
in urama cu 2 zule mam jucat cu prietenu meu atigeri mangieri si io sunt virgina si mia introdus penisu in vagin cam 2 cm se poate ca din cauza lichidului seminal sa raman insarcinata dar chiar in ziua aia mia venit ciclu va rog frumos un raspuns
15 comentarii
nu cred ca ai ramas insarcinata mai ales daca in ziua respectiva ti-a venit si ciclul!dar exista si posibilitatea unei sarcini chiar daca ai ciclul regulat in fiecare luna!pt orice eventualitate fa-ti un control sau un baby test dimineata e cel mai indicat!!si pt viitor incearca sa te protejezi ca e cel mai sigur!!
aaa da am ciclu in fiecare luna dar nu fix in aceiasi zi la diferenta de cateva zile
din cate stiu asa e si normal pt ca fiecare luna are un nr de zile diferit!!daca ai in fiecare luna e bine dar tot exista posibilitatea sa iti vina ciclul si peste sarcina!!oricum nu cred ca e cazul tau!!dar fa-ti teste de sarcina mai des dimineata la prima urina ca e mai concentrata si mai sigur!!
am auzit ca cantitatea si culoarea ar fi diferita nu sti cum ar fi?
eu stiu cum este pt ca am si nascut in urma cu 4 ani dar difera de la o persoana la alta!eu nu am mai avut ciclu dupa ce am ramas insarcinata, dar aveam o secretie un pic rozalie care mi-a provocat o candida pe care am tratat-o.in general ai stari de greata, ti se schimba culoarea mamelonului adica devine maronie, ti se intaresc sanii, te simti balonata etc.dar toate aceste simptome le ai cam la o luna de sarcina!eu prin baby test am aflat de sarcina
elenita, stai complet linistita:nu exista nici cea mai mika sansa sa fi ramas gravida.Prima zi de menstruatie inseamna ca ovulul deja nu mai e viabil, deci nu mai poate fi fecundat.Pe viitor ai mai mare grija.
fetelor imi mai este frica ca ma urinez mai des decat de obicei si am auzit k si astea sut sintome de sarcina ast rasp va rog
elenita, urinezi mai des la sarcina cam din luna a 7-a!:-))Ce spui tu e probabil, doar, o infectie urinara.Nu-ti mai face atatea probleme.
cum aflu daca prietena mea e insarcinata am facuto aseara si as dori sa aflu mai multe va rog e pt prima data cu ea va rog -* pls ast ras urgent
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
ei i sa terminat ciclu alalta ieri si nush sigur daca ramane insarcinata eu nu miam dat drumu in ea dar a curs si pe ea putin si nush ce sa fac sunt umpic cam speriat de chestia asta ca e pentru prima data cu ea as dori si eu un ras cat mai repede
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Exista oare riscul sa fiu insarcinata?
- 8beta hcg-valoarea 1, 2 ce inseamna?!urgent!
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 4secretie maro-boala sau semn de sarcina?
- 4sunt gravida?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 8Se poate ramane insarcinata virgina?
- 5Este posibil sa ramai insarcinata asa?
- 3exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata?
- 9Despre sex oral - Ce e lichidul transparent?
- 3Sunt gravida?imi este foarte fricaaaaa
- 1Credeti ca e sarcina?
- 1Posibila sarcina?
- 1Lichid pre-ejaculator
- 5Sarcina?
- 1Semn de sarcina?
- 2Sarcina?
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? lichidul preejaculator
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: