Despre prietena mea virgina :)
Salutare lume ! Am o relatie foarte speciala cu o fata virgina, cel putin din partea mea asta simt si din cate imi spune si ea tind sa cred acest lucru. Eu am 19 ani ea are 16 jumate, suntem impreuna de 3 luni iar eu imi doresc sa facem urmatorul pas unindu-ne trupurile.Am avut scene erotice, petting sa zic asa, i-am oferit un oral:) cu f mare greutate drept vorbind, dar cand vine vorba despre sex parca aude de "Dracu". In unele momente imi da impresia ca isi doreste, iar cand ma refuza ma enervez tare si asa ne certam.Imi tot zice ca nu e momentul, ca nu se simte pregatita...Aici este dilema mea si daca poate cineva sa imi raspunda, in special fata, in ce consta pregatirea aceasta?Am mai avut parte de relatii complete, dar cu aceasta fata ma simt cel mai bine, in prezenta ei si in alte situatii, cu ea imi doresc sa raman, i-am demostrat clar ca o iubesc, ca poate avea incredere in mine, nu inteleg dc nu ar fi pregatita.Si inca un lucru, mi-e teama sa nu o astept degeaba iar apoi sa mearga cu altcineva :( ! ce pot face?
6 comentarii
Draga Money, sper ca iti dai seama ca la 16 ani poti pur si simplu sa te temi de actul sexual.
In primul rand ca pe fata o doare primele dati!
Si doctorul Cristian andrei vorbea despre aceasta pregatire: trebuie sa fii apt fizic( ori prietena ta este inca mica), psihic si social.fizic, sa ai dezvoltarea necesara, psihic, sa poti suporta orgasmul spre exemplu iar social sa faci fata venirii unui copil( nici o metoda contraceptiva nu este sigura).
In concluzie, chiar daca tu ai nevoie de sex, daca o iubesti cu adevarat, nu numai ca o doresti, ai rabdare sa mai creasca!
Numai bine
In primul rand ca pe fata o doare primele dati!
Si doctorul Cristian andrei vorbea despre aceasta pregatire: trebuie sa fii apt fizic( ori prietena ta este inca mica), psihic si social.fizic, sa ai dezvoltarea necesara, psihic, sa poti suporta orgasmul spre exemplu iar social sa faci fata venirii unui copil( nici o metoda contraceptiva nu este sigura).
In concluzie, chiar daca tu ai nevoie de sex, daca o iubesti cu adevarat, nu numai ca o doresti, ai rabdare sa mai creasca!
Numai bine
Inteleg. Credeti ca se merita sa astept, ?
Adica eu ma rezum de la anumite lucruri, am o rel serioasa cu ea, nu ies cu altele, ne vedem zilnic, am renuntat la anturaj.
Adica eu ma rezum de la anumite lucruri, am o rel serioasa cu ea, nu ies cu altele, ne vedem zilnic, am renuntat la anturaj.
Draga Money daca intradevar iti iubesti prietena asa cum sustii u atunci dai timp si nu opresa.Sa stii k nu este asa usor mai ales pt o adolescenta k ea sa ia aceasta hotarare sa se simta pregatita k poate sa isi inceapa viata sexuala, sunt puse in balanta mai multe lucruri pe care trebuie sa le ia in considerare atunci cand vrea sa faca pasul.Asa k sfatul meu pentru tine este sa ii dai timp si sa o intelegi iar daca va iubiti cu adevarat o sa vina si timpul cand o sa faceti si acest pas si cu siguranta nu o sa iti para rau k ai asteptat-o.
Eu iti doresc multa rabdare si bafta!
Eu iti doresc multa rabdare si bafta!
0
29-11-2009, ora 19:45
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Graba strică treaba...răbdarea este o mare virtute, nu toţi o au, dar o pot "cultiva"!
Meditează la ce ţi-am scris ;)
Toate cele bune!
Meditează la ce ţi-am scris ;)
Toate cele bune!
Va multumesc pentru sfaturi ! chiar o iubesc pe fata aceasta si am sa astept si o viata intreaga daca este nevoie :).
Daca chiar ca e virgina atunci normal ca nu vrea si eu am fost tot asa pana 8 luni dupa ce am cazut in plasa lui fostul meu prieten dar nu te enerva ca se va rezolva situatia
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7relatii sexuale in timpul menstruatiei
- 3exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 2de ce nu am placere in timpul actului sexual.ne puteti ajuta, va rugam mult!!!
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 3pot fi infertila?
- 3de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept
- 8nu am simtit nimic!
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 4ce medicamente trebuie sa iau?
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 4Sex la 16 ani
- 1fetis sexual
- 4Prima data
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 3Probleme in viata sexuala!
- 5de multe ori sex si tare si incet dar nu mi s-a rupt ata care e putin groasa
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 2Buna ziua, dupa parerea dumneavoastra credeti ca mai sunt virgina?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: