nu stiu ce se intampla
buna ziua. mi-am inceput viata sexuala de mai bine de un an. acum am 16. de la 1 ianuarie 2007 eu nu mai pot intretine relatii sexuale. nu stiu de ce... nu ma doare nimic, dar pur si simplu este imposibil ca partenerul(care nu a fost schimbat) sa introduca penisul. parca ceva il opreste. am observat ca vaginul meu s-a micsorat sau cam asa ceva. ceva il astupa si nu imi dau seama ce poate fi. sunt sigura ca un tampon intern nu are cum sa fie. am intrebat mai multe persoane, dar se pare ca este ceva nemaiintalnit. va rog mult, ajutati-ma. va multumesc!
8 comentarii
Te opreste Doamne Doamne pt ca nu esti cuminte, la varsta pe care o ai.Prea devreme ai inceput.Puteai sa mai amani pana la vreo 19ani. Stii ca o multime de boli se pot naste datorita acestui lucru? O fata care isi incepe viata sexuala devreme va incepe si cu fel de fel de afectiuni ale organelor genitale foarte devreme. Imi pare rau, dar, bucura-te pe de o parte ca te mai poti infrana.
si cum ma pot infrana? acum nu mai am prieten, si nu mai intretin relatii sexuale. o sa treaca ceva vreme pana voi reincepe. de asta sunt sigura. nu ma doare, nu ma deranjeaza din moment ce nu fac sex, dar gandul ca as putea avea ceva ma chinuie in fiecare zi. stiti cumva despre ce ar putea fi vorba? si daca merg la medic, ce-ar trebui sa-i spun ca am?
Buna Melanie,
Nu sunt medic, asa cum nici Dna Raducanescu nu este. Nu imi propun aici sa comentez raspunsul dnei, fiecare este liber sa interpreteze cum doreste.
Dar, sunt convinsa ca inainte sa iti incepi viata sexuala te-ai interesat despre toate consecintele- cum ar fi bolile cu transmitere sexuala, la care facea referire doamna.
Nu este nicidecum o legatura intre momentul inceperii vietii sexuale si bolile BTS.
Important este sa fii informata si sa fii responsabila. Ceea ce inseamna in MOD OBLIGATORIU un consult ginecologic. Deci, daca ti-e frica sau rusine, incearca sa nu te comporti ca o fetita, ci ca o femeie responsabila si mergi te rog la doctor. ALegeti o femeie ginecolog si nu uita, ca medicii au obligatia si datoria de a respecta confidentialitatea pacientilor. POti ruga o prietena sa te ajute sau te poti duce singura.
Mai sunt sigura ca tu si prietenul tau- cu care ai fost mai mult de un an- ati avut sentimente reale unul fata de celalalt si asta este de asemenea important. Sper ca nu v-ati despartit din cauza istoriei de la 1 ianuarie...Daca da, ar trebui sa treceti impreuna peste incidentul asta si sa aflati care este cauza medicala a esecului vostru.
Cat despre lectiile cu nu ai fost o fetita cuminte si pedeapsa de la Doamne Doamne este bine sa te gandesti de doua ori inainte de a le lua de bune! S-ar putea sa te coste multi, multi bani la psiholog peste ceva timp, sau s-ar putea sa te coste o viata sexuala plina de probleme...Deci, fruntea sus si mergi la doctor si afla cauza reala!
Nu sunt medic, asa cum nici Dna Raducanescu nu este. Nu imi propun aici sa comentez raspunsul dnei, fiecare este liber sa interpreteze cum doreste.
Dar, sunt convinsa ca inainte sa iti incepi viata sexuala te-ai interesat despre toate consecintele- cum ar fi bolile cu transmitere sexuala, la care facea referire doamna.
Nu este nicidecum o legatura intre momentul inceperii vietii sexuale si bolile BTS.
Important este sa fii informata si sa fii responsabila. Ceea ce inseamna in MOD OBLIGATORIU un consult ginecologic. Deci, daca ti-e frica sau rusine, incearca sa nu te comporti ca o fetita, ci ca o femeie responsabila si mergi te rog la doctor. ALegeti o femeie ginecolog si nu uita, ca medicii au obligatia si datoria de a respecta confidentialitatea pacientilor. POti ruga o prietena sa te ajute sau te poti duce singura.
Mai sunt sigura ca tu si prietenul tau- cu care ai fost mai mult de un an- ati avut sentimente reale unul fata de celalalt si asta este de asemenea important. Sper ca nu v-ati despartit din cauza istoriei de la 1 ianuarie...Daca da, ar trebui sa treceti impreuna peste incidentul asta si sa aflati care este cauza medicala a esecului vostru.
Cat despre lectiile cu nu ai fost o fetita cuminte si pedeapsa de la Doamne Doamne este bine sa te gandesti de doua ori inainte de a le lua de bune! S-ar putea sa te coste multi, multi bani la psiholog peste ceva timp, sau s-ar putea sa te coste o viata sexuala plina de probleme...Deci, fruntea sus si mergi la doctor si afla cauza reala!
motivul despartirii nu este nici pe departe istoria de la 1 ianuarie. am fost 3 ani impreuna si chiar au fost sentimente. la mine in oras nu este decat un barbat ginecolog asa ca nu am incotro. trebuie sa-mi iau inima in dinti si sa merg la el. o prietena mi-a promis ca ma ajuta, asa ca nu este nici o problema. bineinteles ca m-am gandit bine la consecinte, dar am ajuns la concluzia ca nu este nimic care ar putea sa-mi faca rau mai tarziu, adica acum. dar se pare ca ceva mi-a scapat... va mulumesc mult pentru sfaturi si voi merge la ginecolog cat mai curand.
Felicitari pentru maturitate si dovada de responsabilitate! Stai linistita, nu cred ca ti-a scapat nimic. Atat te rog, sa nu te invinovatesti pentru nimic din ceea ce ai facut...
Ai putea sa te duci in alt oras invecinat, unde poti sa te programezi la o femeie ginecolog, desi cred ca ar fi destul de mare bataie de cap.Sanatate!
Ai putea sa te duci in alt oras invecinat, unde poti sa te programezi la o femeie ginecolog, desi cred ca ar fi destul de mare bataie de cap.Sanatate!
buna ziua. consultul ginecologic este necesar pentru a vedea daca exista cauze medicale pentru care sunt probleme in cursul raportului sexual. nu are de ce sa va fie teama de un consult ginecologic, si este bine sa faceti acest lucru anual. daca la consultul ginecologic totul este in regula, atunci pot exista alte cauze declansatoare. dr. oana maria popescu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am 14 ani, 1.48 inaltime si 36 de kg.. vreau sa ma ingras 2 kg
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 6Onanie va necesit enorm ajutorul!
- 6mi sa rupt himenul sau nu?
- 3ejaculare precoce (am 17 ani)
- 3am 17 ani... cum sa ma ingras?
- 4am o fetita de 14 ani care este dependenta de fondul de ten si de machiajuri
- 13la 15 ani - sex?
- 4Anturaj sexual?
- 7Mancarime in vagin
- 4Despre virginitate
- 0Pectus Excavatus si ameliorarea efectului acesta (poze)
- 8Am introdus degetele in vaginul unei fete de la masaj erotic-pot contacta HIV?
- 7Excitare prelungita si deranjanta
- 7Boala Peyronie la 16 ani?
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 2apa cu sapun in vagin
- 2Dureri şi mâncărimi în interiorul vaginului!
- 6Buna ziua va rog sa ma ajutati!! Frenul sublingual
- 4Perete vagin umflat?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Adolescentul Vaginul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: