in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
Salutate tuturor, ma numesc Cristi, am 16 ani si jumatete, si as vrea sa pun cateva intrebari.
Viatza sexuala pot sa spun k mi-am inceput-o pe la varsta de 14 ani si jumatate cam asa. eu unul nu consider k a fost prea devreme... totu este ok.. dar am o nelamurire..
Nu am mai facut sex de aproape 1 an si ceva... de cate ori am facut-o am folosit prezervativ... niciodata nu am facut-o fara..
Acum intrebarea mea este urmatoarea: De ce acea ata nu mi s-a rupt ? este probabil din cauza prezervativului ? tin sa mentionez inca o data k nu am facut-o deloc fara prezervativ... in viitor dak as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ?.. Sau dak mi-am inceput viata sexuala si inca nu mi s-a rupt acea ata ma pot numii virgin ?
Astept raspunsuri de la oameni in masura sa-mi raspunda, va multumesc frumos ! Cristi.
Viatza sexuala pot sa spun k mi-am inceput-o pe la varsta de 14 ani si jumatate cam asa. eu unul nu consider k a fost prea devreme... totu este ok.. dar am o nelamurire..
Nu am mai facut sex de aproape 1 an si ceva... de cate ori am facut-o am folosit prezervativ... niciodata nu am facut-o fara..
Acum intrebarea mea este urmatoarea: De ce acea ata nu mi s-a rupt ? este probabil din cauza prezervativului ? tin sa mentionez inca o data k nu am facut-o deloc fara prezervativ... in viitor dak as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ?.. Sau dak mi-am inceput viata sexuala si inca nu mi s-a rupt acea ata ma pot numii virgin ?
Astept raspunsuri de la oameni in masura sa-mi raspunda, va multumesc frumos ! Cristi.
3 comentarii
la unii baieti nu li se rupe ata. pur si simplu. nici iubitului meu nu i s-a rupt si are 26 de ani! si nu e nimic rau in asta si nici nu arata urat capul penisului. stai linistit..
nush... eram curios... cat despre astepct nu arata urat :).. doar k nu mi s-a rupt atza si atat... am folosit numai prezervativ de cate ori am facut-o... dak as incerca fara prezervativ poate mi s-ar rupe nu stiu sigur... in fine.. iti multumesc frumos pentru raspuns !
da sunt baieti la kre nu li se rupe ata..prietenul meu are 23 d ani o facem fara prezervativ si nu i s-a rupt..nu e nimic rau in faptul k nu ti s-a rupt ata..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1E mai sigur prezervativul?
- 3nu prezervativ, nu ejaculare = sarcina?
- 2Prezervativul - siguranta folosirii lui- ce parere aveti?
- 3In timpul actului sexual...
- 13Ce e de facut? Sunt disperata...
- 3siguranta prezervativ
- 3o mica problema: sunt insarcinata?
- 13Vreau sa-mi incep viata sexuala
- 3despre prezervative...
- 1sex la 16 ani?
- 6Picatura placerii-un pericol?
- 6ar trebui sa imi fac griji?
- 4Sex la 16 ani
- 10Detalii metode de contraceptie.
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 9Prezervativ rupt in timpul actului sexual
- 0Prezervativ rupt!
- 1adolescenta si dezvirginare
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Prezervativul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: