in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?

13-12-2008
cristian17
Nu este medic/terapeut
cristian17
Salutate tuturor, ma numesc Cristi, am 16 ani si jumatete, si as vrea sa pun cateva intrebari.
Viatza sexuala pot sa spun k mi-am inceput-o pe la varsta de 14 ani si jumatate cam asa. eu unul nu consider k a fost prea devreme... totu este ok.. dar am o nelamurire..
Nu am mai facut sex de aproape 1 an si ceva... de cate ori am facut-o am folosit prezervativ... niciodata nu am facut-o fara..
Acum intrebarea mea este urmatoarea: De ce acea ata nu mi s-a rupt ? este probabil din cauza prezervativului ? tin sa mentionez inca o data k nu am facut-o deloc fara prezervativ... in viitor dak as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ?.. Sau dak mi-am inceput viata sexuala si inca nu mi s-a rupt acea ata ma pot numii virgin ?
Astept raspunsuri de la oameni in masura sa-mi raspunda, va multumesc frumos ! Cristi.
3 comentarii
0
14-12-2008, ora 11:20
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
la unii baieti nu li se rupe ata. pur si simplu. nici iubitului meu nu i s-a rupt si are 26 de ani! si nu e nimic rau in asta si nici nu arata urat capul penisului. stai linistit..
0
14-12-2008, ora 22:17
cristian17
Nu este medic/terapeut
cristian17
nush... eram curios... cat despre astepct nu arata urat :).. doar k nu mi s-a rupt atza si atat... am folosit numai prezervativ de cate ori am facut-o... dak as incerca fara prezervativ poate mi s-ar rupe nu stiu sigur... in fine.. iti multumesc frumos pentru raspuns !
0
15-12-2008, ora 00:01
ms sephora
Nu este medic/terapeut
ms sephora
da sunt baieti la kre nu li se rupe ata..prietenul meu are 23 d ani o facem fara prezervativ si nu i s-a rupt..nu e nimic rau in faptul k nu ti s-a rupt ata..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Prezervativ aprobat pentru utilizare în multe țări europene, mai eficient în prevenirea infecțiilor decât prezervativele standard
  • Boli care se pot transmite chiar dacă porți prezervativ
  •