in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
Salutate tuturor, ma numesc Cristi, am 16 ani si jumatete, si as vrea sa pun cateva intrebari.
Viatza sexuala pot sa spun k mi-am inceput-o pe la varsta de 14 ani si jumatate cam asa. eu unul nu consider k a fost prea devreme... totu este ok.. dar am o nelamurire..
Nu am mai facut sex de aproape 1 an si ceva... de cate ori am facut-o am folosit prezervativ... niciodata nu am facut-o fara..
Acum intrebarea mea este urmatoarea: De ce acea ata nu mi s-a rupt ? este probabil din cauza prezervativului ? tin sa mentionez inca o data k nu am facut-o deloc fara prezervativ... in viitor dak as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ?.. Sau dak mi-am inceput viata sexuala si inca nu mi s-a rupt acea ata ma pot numii virgin ?
Astept raspunsuri de la oameni in masura sa-mi raspunda, va multumesc frumos ! Cristi.
Viatza sexuala pot sa spun k mi-am inceput-o pe la varsta de 14 ani si jumatate cam asa. eu unul nu consider k a fost prea devreme... totu este ok.. dar am o nelamurire..
Nu am mai facut sex de aproape 1 an si ceva... de cate ori am facut-o am folosit prezervativ... niciodata nu am facut-o fara..
Acum intrebarea mea este urmatoarea: De ce acea ata nu mi s-a rupt ? este probabil din cauza prezervativului ? tin sa mentionez inca o data k nu am facut-o deloc fara prezervativ... in viitor dak as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ?.. Sau dak mi-am inceput viata sexuala si inca nu mi s-a rupt acea ata ma pot numii virgin ?
Astept raspunsuri de la oameni in masura sa-mi raspunda, va multumesc frumos ! Cristi.
3 comentarii
la unii baieti nu li se rupe ata. pur si simplu. nici iubitului meu nu i s-a rupt si are 26 de ani! si nu e nimic rau in asta si nici nu arata urat capul penisului. stai linistit..
nush... eram curios... cat despre astepct nu arata urat :).. doar k nu mi s-a rupt atza si atat... am folosit numai prezervativ de cate ori am facut-o... dak as incerca fara prezervativ poate mi s-ar rupe nu stiu sigur... in fine.. iti multumesc frumos pentru raspuns !
da sunt baieti la kre nu li se rupe ata..prietenul meu are 23 d ani o facem fara prezervativ si nu i s-a rupt..nu e nimic rau in faptul k nu ti s-a rupt ata..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 3alergie si la prezervative sau la substantele din care sunt facute?
- 3pot fi infertila?
- 7Virgina sau nu?
- 8Sunt pregatit pentru inceperea vietii sexuale?
- 13Ce e de facut? Sunt disperata...
- 9despre prezervativ
- 10dezvirginare ori ba
- 16pana acum nu am avut un contact sexual...
- 6dezvirginarea cu ob uri..help
- 4Dupa dezvirginare
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 1Prezervativ cu defect din fabricatie
- 1copil de 13 ani, obsedat sexual ?
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 2Exista sanse de a ramane insarcinata? Sfatul unui medic, va rog.
- 1adolescenta si dezvirginare
- 2Posibila sarcina
- 1Sex cu prezervativ
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Prezervativul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: