Depresie rezistenta
Buna ziua sunt diagnosticat cu depresie severa de 20 de ani, am luat o gama larga de antidepresive cu rezultat partial, m- a poate indruma cineva la un psihiatru bun in Bv, simt ca nu mai rezist, in prezent iau mirzaten 30 mg seara, 1 doxepin seara, alprazolam seara, iar ziua 1 doxepin dim, 0, 5 g alprazolam dim, la pranz identic dim. Multumesc
4 comentarii
Bună ziua, aţi avut parte cumva de o intervenţie psihologică până în momentul de faţă?
Buna seara, da am participat la cateva sedinte in anul 1999 si am nimerit la un bun psiholog d-na marton la Sacele.
psihoterapia s-a rafinat mult din anul 1999. Sunt convins că aţi beneficia mai mult din urma unui tratament validat ştiinţific, chiar şi online.
Alooo! Domnii psihologi, știți ce înseamnă când medicamentele nu mai fac față???? Credeți că face fata psihoterapia??? Aia o faci când ești pe linia de plutire.. Când nu te poți concentra la nici un mesaj pe tel, când tot e negru ce faci? Sau când nu poți dormi nici cu medicamente f tari..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9nu mai vreau sa fiu asa...
- 7Diabet + Depresie=Schizofrenie?
- 72Intrebare pentru medicii psihiatri si nu numai
- 18teama de a manca sau depresie?
- 41Depresie anxioasa
- 21anxietate sau depresie?
- 5Depresie sau...
- 3Halucinatii (vedenii), depresie.cum se pot trata?
- 6nervozitate, irascibilitate, sensibilitate iesita din comun; diagnostic:tulburare anxios-depresiva
- 13depresie sau stres?
- 8tulburari anxios depresive, in urma unui stres indelungat
- 2Stare depresiva?
- 5tic la cap, imi misca fruntea mereu
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
- 3tulburari depresive
- 10adeverinta medicala
- 8angajare cu depresie
- 4Depresie si anxietate
- 33Depresie sau altceva?
- 6Trec printr-un episod de depresie bipolara?
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: