Atac de anxietate si depresie
Salutare la toti de pe acest Forum, ma numesc Andreea am 26 de ani si de vreo 4 luni de zile mi se imtampla lucruri ciudate, ma trezesc dimineata tremurand, nu am pofta de mancare, nu imi vine sa ies afara din casa, am ajuns sa pierd 10 kg in 2 luni de zile.Am fost nevoita sa acud la un Psiholog, mi-au dat un tratament(ALPRAZOLAM SI SEROXAT) as vrea sa stiu o sa scap vrodata de chestia asta??? Ma simt ingrozitor, niciodata nu m-am simtit asa de rau, va rog frumos daca stiti vreaun "leac" pt anxietate si depresie va rog sa imi spuneti si mie.Va multumesc din suflet!! Sa aveti fericire si sanatate.
5 comentarii
De scapat cu siguranta o sa scapi cu ajutorul tratamentului prescris de psihiatru(nu psiholog cum ai zis tu) si cu ajutorul psihoterapiei cu un psiholog.E o mare diferenta intre psiholog si psihiatru.Un lucru e sigur:o sa scapi.Sunt extrem de multi cu aceste tulburari si exista foarte multi vindecati in istorie si in prezent.
Draga Andruska 83,
din ce spui tu pare a fi vorba de anxietate dar trebuie verificat, trebuie sa spui mai multe, cum au aparut dificultatile, daca exista un factor care influenteaza, sau daca dificultatea ta dispare in anumite conditii. Cu siguranta exista remedii. Pentru anxietate sau depresie exista leacuri si ele pot fi folosite usor, se cere hotararea ta de a face o schimbare.
din ce spui tu pare a fi vorba de anxietate dar trebuie verificat, trebuie sa spui mai multe, cum au aparut dificultatile, daca exista un factor care influenteaza, sau daca dificultatea ta dispare in anumite conditii. Cu siguranta exista remedii. Pentru anxietate sau depresie exista leacuri si ele pot fi folosite usor, se cere hotararea ta de a face o schimbare.
Iti doresc mult succes!
Daca doresti ma poti contacta pe mail
-
Daca doresti ma poti contacta pe mail
-
Andruska, se pare ca anxietatea ta e destul de pronuntata...sincer nu stiu daca ai fost la psiholog, psihologul nu da medicamente, trebuie macar o sedinta de terapie pe saptamana sa faci
Andrusca daca esti clujeanca dute la ergoterapie pe strada Decebal nr 126
medici de acolo vor rezolva problema.
Ia legatura cu Dr albini
medici de acolo vor rezolva problema.
Ia legatura cu Dr albini
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12sunt depresiva de 8 ani
- 4depresie foarte accentuata
- 20depresia si atacurile de panica
- 95vindecare depresie, anxietate, atacuri de panica
- 23drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?
- 1Anxietate Sexuala.
- 2anxietate si depresie
- 25Anxietate - Viata din spatele unei ferestre
- 4Ajutor in depresie
- 3atac de panica de 9 ani
- 2Somatizare (anxietate)
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 9depresie, anxietate sau altceva?
- 255Ganduri de care nu pot sa scap. Ce am? Mai e cineva ca mine?
- 9Stare ciudata de frica
- 10Anxietate sau Depresie ?!
- 8Sevraj Seroxat ?
- 1tahicardie sinusala
- 5Pareri despre anxietate
- 3Depresie pe fond dizarmonic
Mai multe informații despre: Anxietatea Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Depresia postpartum (postnatală)
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale