Cum ajut pe cineva care are este sub tratament antidepresiv?
Buna ziua!
As dori cateva sfaturi despre cum ar trebui sa ma comport cu o persoana diagnosticata cu depresie majora si care urmeaza un tratament in cadrul spitalului, dar care o sa fie externata in curand. Persoana respectiva o sa fie plecata o perioda impreuna cu parintii in alt oras. As vrea sa stiu cum as putea sa o ajut in aceasta perioada?, avand in vedere ca relatia acesteia cu parintii nu este foarte stabila. Deasemenea aceasta si-a exprimat dorinta de a petrece mai mult timp impreuna cu mine dupa intoarcerea sa in Bucuresti si as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac, cum ar trebui sa ma comport pentru a-i fi de ajutor?
Va multumesc!
As dori cateva sfaturi despre cum ar trebui sa ma comport cu o persoana diagnosticata cu depresie majora si care urmeaza un tratament in cadrul spitalului, dar care o sa fie externata in curand. Persoana respectiva o sa fie plecata o perioda impreuna cu parintii in alt oras. As vrea sa stiu cum as putea sa o ajut in aceasta perioada?, avand in vedere ca relatia acesteia cu parintii nu este foarte stabila. Deasemenea aceasta si-a exprimat dorinta de a petrece mai mult timp impreuna cu mine dupa intoarcerea sa in Bucuresti si as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac, cum ar trebui sa ma comport pentru a-i fi de ajutor?
Va multumesc!
2 comentarii
Nu trebuie decat sa va comportati normal, o persoana cu depresie majora ar mai avea nevoie de afectiune, e o lipsa de afectiune in boala asta, sa-i fiti alaturi.In rest nimic, antidepresivele isi vor face singure treaba.Asadar nu considerati depresia majora un handicap, este doar o boala si este suficient sa va purtati normal.O atentie iesita din tipare, ca si o subapreciere a bolii, mai mult rau ar face.Parerea mea.Cu bine!
Minciunescu la tine ma refer.
Incearca sa-i arati partea pozitiva a vietii, cum este de frumoasa, cum trebuie sa depasim greutatiile, arata-i ca il apreciezi si esti deacord cu el in toate, trecand cu vederea cele noncrestine si iubestel.
Incearca sa-i arati partea pozitiva a vietii, cum este de frumoasa, cum trebuie sa depasim greutatiile, arata-i ca il apreciezi si esti deacord cu el in toate, trecand cu vederea cele noncrestine si iubestel.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Care este diferenta dintre anxio-depresie si schizofrenie?
- 3depresie puternica acum 3 ani, recomadati-mi un psiholog
- 12Am nevoie de ajutor! depresie
- 3Depresie accentuata
- 2Am nevoie de o parere pt depresie severa!
- 148Coaxil?...ce stiti despre acest medicament
- 4Depresie-Pridia?!
- 6daca am depresie reactiva unde nu am voie sa lucrez?
- 3colon iritabil cu diaree si depresie
- 1cauza depresie + sindrom obsesiv compulsiv
- 9probleme cu tiroida?
- 4cum as putea sa scap de depresie... din dragoste?
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 15Mi-e rau, noaptea in somn. Mi-a fost si ziua dar noaptea ma sperie.
- 6Depresie dar nu vreau sa iau medicamente deocamdată
- 4Stimuloton pentru anxietatea sociala
- 3Simptomele unei depresii?
- 4Dureri de cap de la Seroxat si quetiapina?
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: