Pareri
Buna seara,
Am fost la psihiatru si mi-a stabilit diagnosticul de depresie recurentă, ca si tratament mi-a prescris serlift 50 mg 1/2, rispen 1 mg si rivotril 0, 5. Ce părere aveți de acest tratament?
Am fost la psihiatru si mi-a stabilit diagnosticul de depresie recurentă, ca si tratament mi-a prescris serlift 50 mg 1/2, rispen 1 mg si rivotril 0, 5. Ce părere aveți de acest tratament?
4 comentarii
Parerea noastra este doar o.. parere. Medicul psihiatru este cel care decide tratamentul pe baza a ce vede si aude in cadrul unei consultatii.
Pe ce anume sa ne bazam noi parerea?..
Daca ar fi sa imi dau cu parerea, eu zic sa urmati tratamentul si vedeti cum merge treaba. Tineti legatura cu medicul si, daca este cazul, medicatia va fi ajustata in asa fel incat sa fie totul cat mai okay. Este nevoie de perseverenta. Rezultatele nu apar chiar peste noapte.
De asemenea, recomand si psihoterapia.
Pe ce anume sa ne bazam noi parerea?..
Daca ar fi sa imi dau cu parerea, eu zic sa urmati tratamentul si vedeti cum merge treaba. Tineti legatura cu medicul si, daca este cazul, medicatia va fi ajustata in asa fel incat sa fie totul cat mai okay. Este nevoie de perseverenta. Rezultatele nu apar chiar peste noapte.
De asemenea, recomand si psihoterapia.
Bună seara!
Rezultate bune se obțin combinând medicația cu psihoterapia. Medicația o stabilește numai medicul psihiatru. Reacțiile sunt diferite și în funcție de persoană, de aceea e nevoie să ții legătura cu medicul psihiatru căruia să-i relatezi posibilele reacții ale tratamentului, în funcție de care el poate diminua sau crește dozele.
A ne da cu părerea despre tratamentul dat de un psihiatru, e total greșit, pentru că ți-a fost dat în funcție de diagnostic și de alte considerente luate în calcul de psihiatru.
Rezultate bune se obțin combinând medicația cu psihoterapia. Medicația o stabilește numai medicul psihiatru. Reacțiile sunt diferite și în funcție de persoană, de aceea e nevoie să ții legătura cu medicul psihiatru căruia să-i relatezi posibilele reacții ale tratamentului, în funcție de care el poate diminua sau crește dozele.
A ne da cu părerea despre tratamentul dat de un psihiatru, e total greșit, pentru că ți-a fost dat în funcție de diagnostic și de alte considerente luate în calcul de psihiatru.
Nu exista tratamente bune sau rele. Conteaza cum reactioneaza organismul dv la acel tratament. Pentru orice problema vorbiti cu medicul curant la consultatia lunara si el va va modifica dozele.
Bună dimineața, as dori sa încep un tratament cu 1 htp seara, deoarece am insomnii, fac tratament cu homeopate, după care ma simt f bine, dar am rămas cu jumătate de bromazepam pe care îl iau seara, întrebarea mea ar fi următoarea :dacă iau 5-htp rotta natura și nu pot dormi, mai pot lua jumătate de bromazepam după o ora, sa zicem? Vreau sa punctez faptul ca în seara când iau remediul ptr somn dorm bine dar acesta îl iau doar luni, miercuri și vineri, ori eu as dori sa dorm în fiecare seara, mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19De 4 saptamani am intrat intr-un cerc vicios si nu pot sa-mi revin
- 19Dureri de cap de trei luni
- 11Episod maniacal indus
- 4primavara, fierea si starile depresive
- 14Reactiile adverse la Eglonyl, le tratam?
- 3durere de cap, nervozitate, depresie
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 6Depresie de mult timp - AJUTOR !!!!!!!
- 19Va rog ajutati-ma sunt in pragul sinuciderii
- 69ma lupt in fiecare zi cu mine insumi
- 1depresie post operatorie?
- 45Cum am scapat de deprimare in cateva minute
- 22E depresie?
- 16Depresie insotita de atacuri de panica
- 6depresie de 4 ani
- 4Depresie si anxietate
- 5Depresie, somnambulism, amnezie temporara/disociativa
- 3Stare depresiva de pe urma expunerii la soare
- 34Depresia si Masturbarea
- 3Simptomele unei depresii?