Depresie, Caldura, Agitatie
Salut!Scriu aici pentru ca nu mai stiu ce sa fac si unde sa mai merg!
Incep prin a zice asta! MIE MEREU, MIE CALD DECI ORICE FAC ORIUNDE MERG IES INTRU MIE MIE CALD NU POT STA CU O GEACA PE MINE NU POT PURTA UN SACOU nici macar acum iarna ce sa mai zic la vara! Asta e de vreo 2 ani situatia Deci mie cald daca stau intro camera cu caldura mie cald daca ies intrun restaurant mie cald trebuie sa ies doar in tricouri sau bluze alti stau cu doua geci pe ei si nu le ie cald si mie mie cald in bluza! CE SE INTAMPLA?mie cald si la fatza mereu si mie rosie! Cand intru intr-o discutie sau cand sunt luat la misto sau la glume de cnv ma incalzesc instantaneu! CE SA FAC?
Incep prin a zice asta! MIE MEREU, MIE CALD DECI ORICE FAC ORIUNDE MERG IES INTRU MIE MIE CALD NU POT STA CU O GEACA PE MINE NU POT PURTA UN SACOU nici macar acum iarna ce sa mai zic la vara! Asta e de vreo 2 ani situatia Deci mie cald daca stau intro camera cu caldura mie cald daca ies intrun restaurant mie cald trebuie sa ies doar in tricouri sau bluze alti stau cu doua geci pe ei si nu le ie cald si mie mie cald in bluza! CE SE INTAMPLA?mie cald si la fatza mereu si mie rosie! Cand intru intr-o discutie sau cand sunt luat la misto sau la glume de cnv ma incalzesc instantaneu! CE SA FAC?
5 comentarii
Aceste bufeuri si emotii sunt din cauza anxietatii, parca te sufoci, ar fi bine sa faci encefalograma si sa mergi la psihiatru, cu antidepresive va ceda.
Deci e clar ca am anxietate! Sa merg la psihiatru???
O poti face cu trimitere de la medicul de familie.Citeste pe net despre bufeurile de caldura din depresie.Poti avea o usoara distonie.Eu multi ani am avut transpiratii, bufeuri, anxietate.La mine au trecut foarte greu, dar m-au ajutat pastilele.Depresia in afara de cunoscuta stare de tristete mai are o gramada de stari.
@ Nicolas93
Intai iei doua trimiteri de la medicul de familie: una pentru endocrinolog, una pentru psihiatru.
Apoi te duci la endocrinolog sa iti dea absolut toate analizele care sa iti excluda o afectiune organica.
Daca totul e ok, mergi sa psihiatru sa iti dea un ad (un medicament care merge si pe depresie si pe anxietate).
Se face tratament minim 6 luni. Nu intrerupi. Daca te simti perfect poti sa incepi sa reduci dupa schema data de medic.
Intai iei doua trimiteri de la medicul de familie: una pentru endocrinolog, una pentru psihiatru.
Apoi te duci la endocrinolog sa iti dea absolut toate analizele care sa iti excluda o afectiune organica.
Daca totul e ok, mergi sa psihiatru sa iti dea un ad (un medicament care merge si pe depresie si pe anxietate).
Se face tratament minim 6 luni. Nu intrerupi. Daca te simti perfect poti sa incepi sa reduci dupa schema data de medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27depresie neelucidata
- 70Iau Seroxat si de 2 zile ma simt foarte rau
- 9stare de epuizare psihica si fizica
- 6boala nasoala - schizofrenie - depresie.. urat
- 15depresie
- 10Depresia se poate trata?
- 17depresie
- 10ameteli - cum scap?
- 9Ajutati-ma, nu stiu cum sa-mi ajut iubitul?e un tip depresiv!
- 6Mama sufera de depresie de 4 ani
- 17Fara maini, fara picioare, fara griji!!-"Medicament" ptr depresie, neincredere etc
- 35sunt o fire nefericita!
- 5tulburare depresiva recurenta
- 11Depresie. situatie disperata
- 3Derealizarea si depersonalizarea - schizofrenie?
- 6depresie de 4 ani
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 6Opinii tratament in urma unei depresii usoare
- 3Nu gasesc linistea interioara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: