Depresie si/sau burnout?

Dupa un lung șir de evenimente cred ca sunt în depresie sau în burnout sau amândouă! Simt nevoia sa vorbesc cu cineva necunoscut încât sa ii pot spune tot ce ma doare! Caut remedii pentru ca sunt la limita ! Nu mai găsesc ieșirea din tristețe și asta ma afectează pe toate planurile : profesional și privat.
Ce ar trebuii sa fac ? Pentru ca trebuie sa fac ceva. Exista vreun forum de discuții unde sa pot discuta cu cineva ?
Ce ar trebuii sa fac ? Pentru ca trebuie sa fac ceva. Exista vreun forum de discuții unde sa pot discuta cu cineva ?
4 comentarii

Bună seara,
Cel mai bine ar fi sa discutați cu un psihoterapeut cu experiență. Astfel de situații necesita pricepere si tact
Cel mai bine ar fi sa discutați cu un psihoterapeut cu experiență. Astfel de situații necesita pricepere si tact

Un lucru f f bun pt tine ar fi sa -ti cumperi o banda pt fitnes si faci dimineata si seara miscare pe banda si un consult la un psiholog nu strica.

Buna ziua,
Apelați la un psiholog sau psihoterapeut. Este important sa discutați cu o persoana specializată. Discutând pe un forum cu persoane care doar se confruntă cu aceleași probleme, dar care nu sunt specializate pe tratarea acestora, s-ar putea ca stările dumneavoastra sa nu se amelioreze sau chiar sa se inrautateasca.
Apelați la un psiholog sau psihoterapeut. Este important sa discutați cu o persoana specializată. Discutând pe un forum cu persoane care doar se confruntă cu aceleași probleme, dar care nu sunt specializate pe tratarea acestora, s-ar putea ca stările dumneavoastra sa nu se amelioreze sau chiar sa se inrautateasca.

Un diagnostic sigur vi-l poate pune numai un psiholog clinician în cabinet. Pe baza diagnosticului puteți face psihoterapie pentru a reuși să depășiți starea actuală. Fiecare persoană e unică și reacționează în felul ei, a discuta cu cineva care a avut sau are aceeași problemă, nu vă ajută mai mult decât ar face-o un psihoterapeut.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 507Cipralex dependenta - solutii alternative
- 14Reactiile adverse la Eglonyl, le tratam?
- 10sunt bolnav psihic diagnosticul tulburare anxios depresiva
- 23Ma simt foarte rau!
- 17depresie
- 3nu imi mai dau seama pe ce lume sunt
- 23De 18 ani tot bolnava sunt... nu ma ajuta tratamentul!
- 9In ultimele luni trec printr-o perioada foarte grea, sper sa nu cad in vreo depresie
- 8Cu cartile pe fata
- 16Sinucidere, auto-vatamare, depresie
- 8Tata internat la psihiatrie si nu stim ce exact ce are si mai ales daca se poate remedia
- 4Anxietate VS depresie.
- 5Va rog dati un nume !!! anxietate, depresie sau nici eu nu mai stiu
- 2Sindrom depresiv anxios
- 9Depresie de aproape un an!
- 3Stare depresiva de pe urma expunerii la soare
- 4Depresie
- 11Îmi iubesc soția și copiii dar vreau sa mor
- 5Diagnostic depresie - luare in evidenta medicala?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: